Nivea Illuminating Micellaire Vloeistof met 5 % serum 400 ml

Nivea Illuminating Micellaire Vloeistof met 5 % serum 400 ml

€ 7,80
Inclusief belasting
117666

Verwijdert effectief waterproof make-up, onzuiverheden en vuil, terwijl het de huid vitaliseert en intens hydrateert

1
Aantal

Nivea Illuminating Micellaire Vloeistof met 5 % serum 400 ml

De perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Deze micellaire vloeistof verwijdert effectief waterproof make-up, onzuiverheden en vuil, terwijl het de huid vitaliseert en intens hydrateert. Het laat het glad en glanzend achter. Dankzij de delicate formule is intensief wrijven niet nodig, waardoor het ideaal is voor de meest gevoelige huid. De belangrijkste voordelen zijn:

5% Serumformule: hydrateert de huid en ondersteunt de natuurlijke regeneratieve processen, waardoor het effect van een uitgeruste huid wordt gegarandeerd.

Effectieve verwijdering van make-up: Micellaire vloeistof verwijdert gemakkelijk zelfs waterproof make-up.

Reiniging zonder irritatie: verwijdert zacht ale effectief onzuiverheden en vuil.

Zacht voor de huid: De formule van de vloeistof is ontworpen om zelfs op de meest gevoelige huid zacht te zijn en comfort en bescherming te garanderen.

Verhelderend effect: laat de huid stralen en geeft glans en frisheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik, vervolgens een wattenschijfje in het product weken en je gezicht reinigen. De vloeistof lost make-up en mascara perfect op. Vereist geen spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Isododecaan, Glycerine, C15-19 Alkaan, Natriumascorbylfosfaat, Tocoferylacetaat, Arginine HCL, Citrus Sinensis Fruitextract, Coco-Caprylaat/Capraat, Isopropylpalmitaat, Caprylyl/Caprylglucoside, Tocoferol, Zea Mays-olie, Natriumchloride, Trinatrium EDTA, Natriumhydroxide, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxfenyltriazine, Fenoxyethanol, Benzethoniumchloride, Decylalcohol, CI 40800. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

117666
veel

Specifieke referenties

EAN
5900017093321

Nivea Illuminating...

€ 7,80
group_work Cookie toestemming