Baśka verstevigend bloemenhydrolaat voor het gezicht Czerwone Maki 100 ml

Baśka verstevigend bloemenhydrolaat voor gezicht Maki 100 ml

€ 5,40
Inclusief belasting
117677

Het product is gemaakt voor uitgebreide huidverzorging en biedt een diepe hydratatie en voeding

0
Aantal

Baśka verstevigend bloemenhydrolaat voor het gezicht Czerwone Maki 100 ml

Een luxueus product gemaakt voor uitgebreide huidverzorging, waardoor het een diepe hydratatie en voeding krijgt. De unieke formule bevat papaverhydrolaat, dat de huid verstevigt en verstevigt en de natuurlijke balans en glans herstelt. Dankzij de conditionerende eigenschappen maakt veldpapaverhydrolaat de huid zachter en elastischer. Het product is verrijkt met rozenbottelzaadolie, rijk aan vitamines en mineralen, die de huid diep voedt, de regeneratie ervan ondersteunt en de beschermende barrière tegen schadelijke externe factoren versterkt. Baśka Moisturizing Hydrolate is geschikt voor alle huidtypes, vooral aanbevolen voor de droge en vermoeide huid die een extra dosis hydratatie en voeding nodig heeft. Regelmatig gebruik van Baśka Moisturizing Hydrolate geeft de huid langdurige hydratatie en verfrissing. De lichte formule trekt snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten, waardoor het perfect is voor elk moment van de dag

HOE TE GEBRUIKEN

Spray het hydrolaat elke ochtend en avond op uw gezichtshuid vanaf een afstand van 20 cm. Laat het absorberen. U kunt het product overdag gebruiken als verfrissende nevel.

SAMENSTELLING

Papaver Rhoeas- Water ( Red papaverhydrolaat), glycerine, propaandiol, natriumlevulinaat, natriumanisaat, Aqua (water), polyglyceryl-4-capraat, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117677
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5907479389610

Baśka verstevigend...

€ 5,40
group_work Cookie toestemming