• Nieuw
Baśka Hydraterende gezichtscrème SPF50 50 ml

Baśka Hydraterende gezichtscrème SPF50 50 ml

€ 7,20
Inclusief belasting
117992

Hydraterende gezichtscrème SPF50

0
Aantal

Baśka Hydraterende gezichtscrème SPF50 50 ml

Hydraterende gezichtscrème SPF50 biedt effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-straling dankzij het hoge gehalte aan filters. De speciale formule, verrijkt met pioenwortelextract, beschermt de huid tegen veroudering door zonlicht en voedt haar intensief. De crème zorgt voor langdurige hydratatie, waardoor de huid de hele dag goed gehydrateerd blijft. Het is perfect voor het hele gezin en kan worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon, voorkomt fotoveroudering, en de lichte consistentie zorgt ervoor dat de crème gemakkelijk wordt opgenomen zonder de huid te belasten.

Functies:

-Bescherming tegen UVA en UVB

-Verzorging en bescherming tegen fotoveroudering

-Langdurige hydratatie

- Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes totdat deze volledig is opgenomen. Gebruik elke ochtend en vóór elke blootstelling aan de zon. Het aanbrengen moet elke 2 uur en na contact met water, zweten en afdrogen worden herhaald om een continue bescherming tegen UV-straling te garanderen.

SAMENSTELLING

Aqua , Octocryleen, C 12-15 alkylbenzoaat, Acrylatencopolymeer, Butylmethoxydibenzoylmethaan, Ethylhexylsalicylaat, Glycerine, Fenylbenzimidazoolsulfonzuur, VP/hexadeceencopolymeer, Ethylalcohol, Inuline, Alfa-glucaanoligosaccharide, Paeonia Lactiflora-wortelextract, Trehalose, Tocoferylacetaat , Dimethicon, Triethanolamine, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117992
veel

Specifieke referenties

EAN
5907479389634

Baśka Hydraterende...

€ 7,20
group_work Cookie toestemming