• Nieuw
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer zelfbruinende druppels voor het gezicht 30 ml

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer zelfbruinende druppels voor het gezicht 30 ml

€ 10,60
Inclusief belasting
118059

Zelfbruinende druppels voor het gezicht

0
Aantal

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer zelfbruinende druppels voor het gezicht 30 ml

Zelfbruinende druppels voor het gezicht zijn een innovatieve cosmetica waarmee u een geleidelijke, natuurlijk ogende bruine kleur kunt verkrijgen, afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren. Het product is verrijkt met hyaluronzuur en hydraterend kokoswater, wat niet alleen zorgt voor een mooie bruine kleur, ale ook voor een intense hydratatie van de huid.

Belangrijkste ingrediënten:

-Hyaluronzuur - is verantwoordelijk voor een diepe hydratatie van de huid, verbetert de elasticiteit en maakt de huid glad en stralend.

-Kokoswater - een natuurlijk ingrediënt met voedende en hydraterende eigenschappen dat de huid een langdurig gevoel van frisheid en hydratatie geeft.

Effecten van gebruik:

-Geleidelijk bruiningsniveau dat u kunt controleren door meer of minder druppels toe te voegen aan uw dagelijkse verzorgingsroutine.

-Natuurlijk ogende bruine kleur zonder strepen en lelijke vlekken.

De huid blijft zacht, gehydrateerd en verfrist dankzij de rijke voedingsstoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Vermijd het gebied rond de ogen. Zorgvuldig en grondig aanbrengen om het product gelijkmatig te verdelen. Als u blond haar heeft, breng het product dan niet aan op de wortels en wenkbrauwen. Zorg ervoor dat de formule niet in direct contact komt met kleding. Het product beschermt niet tegen UV-straling.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Dihydroxyaceton, Glycerine, Cocos Nucifera- Juice / Coconut , Hydroxyacetofenon, Natriumhyaluronaat, Natriumbenzoaat, Propaandiol, Aloe Barbadensis-bladsap, Citroenzuur, Kaliumsorbaat. (FILZ70019488/1). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118059
veel

Specifieke referenties

EAN
3600542512855

Garnier Ambre Solaire...

€ 10,60
group_work Cookie toestemming