• Nieuw
Veoli Botanica Glass Skin Power Peel Hydraterende en verhelderende gel- peeling

Veoli Botanica Glass Skin Power Peel Hydraterende en verhelderende gel peeling met melkzuur 10%, tranexaminezuur 2,

€ 24,90
Inclusief belasting
118028

Hydraterende en verhelderende gel- peeling

0
Aantal

Veoli Botanica Glass Skin Power Peel Hydraterende en verhelderende gel- peeling

De vochtinbrengende en verhelderende gelpeeling is een geavanceerde cosmetica die een multidimensionale werking biedt, gericht op het verbeteren van het uiterlijk en de conditie van de huid. Hieronder vindt u de belangrijkste eigenschappen van het product:

- Hydratatie en verlichting op meerdere niveaus ("glass skin" -effect)

Dankzij de hoge concentratie melkzuur, tranexaminezuur en ectoïne zorgt de peeling voor een intense hydratatie van de huid, wat zich vertaalt in het effect van een gladde, stralende huid (glaasjeshuid). Deze stoffen helpen het optimale hydratatieniveau te behouden, waardoor de huid een gezonde, frisse uitstraling krijgt.

-Zachte peeling

De gelformule van de peeling verwijdert op milde wijze dode huidcellen, waardoor een gladdere, stralendere huid zichtbaar wordt. Door de exfoliërende werking van melkzuur ziet de huid er na het eerste gebruik gezonder en stralender uit.

-Kleuregalisatie

Tranexaminezuur remt de vorming van verkleuringen, wat leidt tot een uniforme huidskleur. Hierdoor ziet de huid er uniformer en gezonder uit.

-Vermindering van de zichtbaarheid van poriën en rimpels

Regelmatig gebruik van peeling helpt de zichtbaarheid van poriën en fijne rimpels te verminderen. De huid wordt gladder en de textuur verbetert.

GLASS SKIN POWER PEEL is een perfecte oplossing voor mensen die het effect willen bereiken van een gladde, gehydrateerde en stralende huid, terwijl ze de zichtbare tekenen van veroudering en oneffenheden willen verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne en gelijkmatige laag van het product aan op de gereinigde en droge gezichtshuid. Vermijd het oog- en mondgebied!

Na 10-20 minuten afwassen en de huid voorzichtig drogen. Vervolg de verzorging met uw favoriete serum en/of crème (zuur- en retinoïdvrij).

SAMENSTELLING

Aquamelkzuur Pentyleenglycoltranexaminezuurglycerinectointrehalosepropaandiol Panthenolpolysorbaat 60Natriumfosfaathydroxyethylcellulosedinatriumfosfaatnatriumhydroxidepantolactonhydroxyacetofenon. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118028
veel

Specifieke referenties

EAN
5904555695603

Veoli Botanica Glass Skin...

€ 24,90
group_work Cookie toestemming