• Nieuw
Nacomi Next Level Moisturizing Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Serum hyaluronzuur 10% 30 ml

Nacomi Next Level Moisturizing Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Serum hyaluronzuur 10% 30 ml

€ 16,40
Inclusief belasting
118146

Cadeauset

1
Aantal

Nacomi Next Level Moisturizing Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Serum hyaluronzuur 10% 30 ml

Een totale injectie van vocht die uw huid voorziet van voeding, energie en jeugdige glans. Dankzij de geavanceerde formule van de meegeleverde cosmetica versterkt de set de natuurlijke hydrolipidenbarrière van de huid, maakt deze glad en helpt deze er langer gezond uit te zien. Deze producten werken synergetisch om intense hydratatie, regeneratie en verbetering van de huidelasticiteit te bieden.

De set bevat:

Melkachtige, vochtinbrengende gezichtstonic - Deze tonic kleurt en herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid perfect en kalmeert deze. Verrijkt met amandelmelk, regenereert het de droge huid intensief, voedt het en herstelt het evenwicht. Gecombineerd met trehalose en hyaluronzuur hydrateert de tonic diep, verzacht de huid en egaliseert de kleur. Haverextract verzacht irritaties, kalmeert en maakt de huid glad en gehydrateerd.

Hyaluronzuur 10% - Dit serum is gebaseerd op een complex van vier vormen van hyaluronzuur die diep in de huid doordringen en zorgen voor hydratatie op meerdere niveaus. Dankzij de verschillende groottes van hyaluronzuurmoleculen hydrateert het serum zowel het huidoppervlak als de diepere lagen, wat een langdurig effect geeft. De formule verrijkt met OptimHyal™ maakt rimpels glad, verbetert de elasticiteit van de huid en herstelt de gezonde glans. Glycerine versterkt bovendien het hydraterende effect, waardoor het optimale vochtniveau in de huid langer behouden blijft.

Dankzij Next Level Repair krijgt uw huid een intense hydratatie, regeneratie en gladheid. De hydrolipidenbarrière van de huid wordt versterkt, waardoor deze beter bestand is tegen externe factoren en een gezonde, jeugdige uitstraling krijgt. Regelmatig gebruik van tonic en serum maakt de huid glad, elastisch en vol energie.

HOE TE GEBRUIKEN

Melkachtige vochtinbrengende gezichtstonic - schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje of op schone handen en met cirkelvormige bewegingen op de huid aanbrengen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

Serum - Breng het serum 's ochtends en 's avonds aan op de gereinigde gezichtshuid. Masseer zachtjes en laat intrekken. Gebruik vóór het aanbrengen van crème of olie om het hydraterende effect te versterken.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118146
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539717853

Nacomi Next Level...

€ 16,40
group_work Cookie toestemming