• Nieuw
Nacomi Next Level Repair Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Niacinamin Serum 15% 30 ml

Nacomi Next Level Repair Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Niacinamin Serum 15% 30 ml

€ 12,90
Inclusief belasting
118147

Cadeauset

1
Aantal

Nacomi Next Level Repair Gift Set Hydraterende melktonic 100 ml + Niacinamin Serum 15% 30 ml

De Next Level Repair-set is de perfecte oplossing voor de huid die regeneratie, hydratatie en herstel van de balans nodig heeft. Zorgvuldig geselecteerde cosmetica in deze set helpen irritaties te verminderen, de elasticiteit van de huid te herstellen en de talgafscheiding te reguleren, waardoor de huid ontspannen en stralend blijft.

De set bevat:

Melkachtige vochtinbrengende gezichtstonic 100 ml - Deze tonic met een lichte, melkachtige consistentie is verrijkt met vochtinbrengende amandelmelk en verzachtend haverextract, die de huid effectief verstevigen, de natuurlijke pH herstellen en verlichting bieden. De tonic hydrateert en regenereert de droge huid intensief, verzacht deze en egaliseert de kleur. Bovendien zorgen hyaluronzuur en trehalose voor langdurige hydratatie en heeft haverextract een verzachtende werking, waardoor de huid glad en aangenaam aanvoelt.

Niacinamide 15% 30 ml - Dit actieve serum met 15% niacinamide reguleert effectief de talgafscheiding, vermindert de zichtbaarheid van de poriën en verheldert de teint, waardoor deze glad en stralend blijft. Dankzij het D-panthenolgehalte ondersteunt het serum de regeneratie van de huid, versterkt het de lipidenbarrière en verzacht het ontstekingen. De extra werking van aloë versnelt de genezing, waardoor dit serum een ideale oplossing is voor de problematische huid. Het complex van hyaluronzuren en glycerine zorgt voor intense hydratatie en herstelt het gezonde, stralende uiterlijk van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Melkachtige vochtinbrengende gezichtstonic 100 ml - schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje of op schone handen en met cirkelvormige bewegingen op de huid aanbrengen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

Niacinamide Serum 15% 30 ml - Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Masseer zachtjes en laat inwerken tot het volledig is opgenomen. Gebruik vóór het aanbrengen van crème/olie.

SAMENSTELLING

Milky Tonic: Aqua , Glycerine, Trehalose, Glycerylstearaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Polyglyceryl-3 PCA, Propaandiol, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Avena Sativa Kernel Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Zaadextract, Gehydrogeneerde Olive Oil Caprylyl Esters, Macadamia Ternifolia Zaad Olie, gehydrolyseerde rijsteiwitten, Hyaluronic Acid , triheptanoïne, trilaurine, Ceteareth-12, Ceteareth-20, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, gehydrogeneerde lecithine, tocoferol, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, aardappelzetmeel gemodificeerd, tocoferylacetaat, citroenzuur, natriumcitraat, xanthaangom , Parfum, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Trinatrium NTA, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol

Serum: Aqua, Glycerine, Gehydrolyseerd Gistextract, PropaNiTiL, Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Natriumhyaluronaat, Hyaluronzuur, Gehydrolyseerd Hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat CrossPolamer, Cetyl Hydroxyethylcelos Lulose, Hectoriet, Raspberry , Citroenzuur, Polyglucuronzuur, Dehydroazijnzuur, Benzylglycol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat.

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118147
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539717860

Nacomi Next Level Repair...

€ 12,90
group_work Cookie toestemming