• Nieuw
Nacomi Next Level SPF30 gezichtscrème met mitochondriale bescherming 40 ml

Nacomi Next Level SPF30 gezichtscrème met mitochondriale bescherming 40 ml

€ 10,40
Inclusief belasting
118150

Een innovatieve gezichtscrème die uw huid voorziet van een dagelijkse energieboost en effectieve bescherming tegen UV-straling

0
Aantal

Nacomi Next Level SPF30 gezichtscrème met mitochondriale bescherming 40 ml

Een innovatieve gezichtscrème die uw huid voorziet van een dagelijkse energieboost en effectieve bescherming tegen UV-straling. De multifunctionele formule hydrateert en voedt niet alleen, ale heeft ook een verhelderend effect, vermindert de tekenen van vermoeidheid en beschermt de huid tegen oxidatieve stress en veroudering.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Co-enzym Q10 en kurkuma-extract: Co-enzym Q10 oxygeneert de huidcellen, waardoor de huid er stralend uitziet. Ondersteunt de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Samen met vitamine E werkt het als een sterke antioxidant, beschermt het tegen vrije radicalen en vertraagt het het verouderingsproces. Kurkuma-extract verzacht irritaties, egaliseert de huidtint, vermindert verkleuringen en geeft de huid glans, terwijl het de regeneratie ervan ondersteunt.

-Dawnergy™: een innovatief ingrediënt dat de leeftijdsgebonden achteruitgang van de mitochondriale functie in de huid tegengaat. Het verbetert de zuurstofvoorziening van de huid, versnelt de celregeneratie en ondersteunt de synthese van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid elastischer, steviger en stralender en worden rimpels zichtbaar verminderd.

-UVA- en UVB-filters: De crème biedt bescherming tegen ultraviolette straling, wat bijdraagt aan vroegtijdige huidveroudering en schade door de zon. UVA-filters beschermen tegen veroudering door zonlicht, en UVB-filters voorkomen zonnebrand en verminderen het risico op het ontwikkelen van huidkanker.

-Hemisqualane: dit lichtgewicht vochtinbrengende ingrediënt trekt snel in en beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren en vrije radicalen. Het hydrateert en versterkt de beschermende barrière van de huid, waardoor deze zacht, elastisch wordt en beschermd tegen uitdroging.

-Propaandiol, trehalose, betaïne en glycerine: deze ingrediënten werken synergetisch om de huid diep te hydrateren. Propaandiol en glycerine trekken vocht naar de huid, terwijl trehalose en betaïne de huidcellen beschermen tegen oxidatieve stress en de regeneratie ondersteunen, waardoor de teint soepel, zacht en stralend blijft.

-Zoete amandelolie: Deze natuurlijke olie versterkt de lipidenlaag van de huid, verstevigt deze, hydrateert deze en beschermt haar tegen negatieve externe factoren. Het maakt de huid gladder en beter bestand tegen omgevingsstressoren.

Mitochondrial Energy Boost SPF 30 is een crème die uitgebreid werkt om uw huid er elke dag uitgerust, stralend en gezond uit te laten zien. Hydrateert, voedt en verheldert effectief de huid, terwijl de zichtbaarheid van rimpels en verkleuringen wordt verminderd. Dankzij de bescherming tegen UV-straling en omgevingsstressoren blijft de huid jonger, elastischer en vol energie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng ongeveer 1 g crème gelijkmatig aan op de gereinigde gezichtshuid, 15-20 minuten vóór blootstelling aan de zon. Opnieuw aanbrengen na 2-3 uur en wanneer het product is afgeveegd of afgespoeld. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, dibutyladipaat, ethylhexylsalicylaat, glycerine, isopropylmyristaat, cetearylalcohol, kaliumcetylfosfaat, propaandiol, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, ethylhexyltriazon, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, kurkuma Longa-wortelextract, Nonapeptide-1, Ubiquinone, Betaïne, Trehalose, Gehydrogeneerde Farneseen, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Tocoferylacetaat, Xanthaangom, Parfum, Caprylylglycol, Natriumhydroxide, Natriumfosfaat, Dinatriumfosfaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118150
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722499

Nacomi Next Level SPF30...

€ 10,40
group_work Cookie toestemming