• Nieuw
Nacomi Next Level Hydraterende Gezichtscrème Pure balance 40 ml

Nacomi Next Level Hydraterende Gezichtscrème Pure balance 40 ml

€ 8,20
Inclusief belasting
118154

Een lichte crème, speciaal gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de vette en gecombineerde huid, die zorgt voor hydratatie zonder risico op verstopte poriën en de huid de hele dag fris houdt.

0
Aantal

Nacomi Next Level Hydraterende Gezichtscrème Pure balance 40 ml

Een lichte crème, speciaal gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de vette en gecombineerde huid, die zorgt voor hydratatie zonder risico op verstopte poriën en de huid de hele dag fris houdt. De olievrije formule reguleert effectief de talgafscheiding, vermindert glans en roodheid en kalmeert tegelijkertijd de huid, waardoor het evenwicht wordt hersteld. De crème is perfect voor de verzorging van een problematische huid die een zachte ale effectieve verzorging vereist.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Niacinamide en EVERMAT™: deze ingrediënten reguleren de talgafscheiding, verminderen de zichtbaarheid van de poriën en helpen de teint onder controle te houden, waardoor glans en onvolkomenheden worden voorkomen. Niacinamide ondersteunt bovendien de beschermende barrière van de huid, verbetert de hydratatie en zorgt voor een gezond uiterlijk.

-Allantoïne en panthenol : verzachten irritaties en ondersteunen de regeneratie van de huid. Dankzij hun verzachtende en regenererende eigenschappen verbeteren ze de elasticiteit en zachtheid van de huid, waardoor het comfort wordt hersteld. Allantoïne exfolieert zachtjes en ondersteunt de huidvernieuwing.

-Ecodermine™: herstelt de natuurlijke microflora van de huid en ondersteunt de natuurlijke afweermechanismen. Het helpt het microbiologische evenwicht te herstellen en elimineert problemen die verband houden met een verstoorde beschermende huidbarrière.

-Hyaluronzuur in vier vormen: zorgt voor hydratatie van de huid op meerdere niveaus. Grotere deeltjes vormen een beschermende barrière op het huidoppervlak en voorkomen vochtverlies, terwijl kleinere deeltjes dieper doordringen om rimpels van binnenuit te hydrateren en glad te strijken. Optim Hyal™ ondersteunt het optimale niveau van hyaluronzuur in de huid, verbetert de elasticiteit en verzacht rimpels.

-Betaïne, propaandiol en glycerine: werken synergetisch om de huid te hydrateren en zacht en elastisch te houden. Betaïne kalmeert de huid, propaandiol verbetert de opname van actieve ingrediënten en glycerine houdt vocht vast en werkt als een bevochtigingsmiddel.

Pure Balance Oil-Free Cream helpt een matte, gehydrateerde en evenwichtigere teint te bereiken, vooral voor de vette en gecombineerde huid. Door de talgafscheiding onder controle te houden, de zichtbaarheid van de poriën te verminderen en regeneratieve processen te ondersteunen, herstelt deze crème het gezonde uiterlijk van de huid en verbetert de conditie ervan, terwijl imperfecties worden voorkomen. Dankzij de hydratatie op meerdere niveaus blijft de huid de hele dag glad, elastisch en zacht.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde gezichtshuid. Masseer zachtjes en laat inwerken tot het volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerine, niacinamide, propylheptylcaprylaat, panthenol, ethyloleaat, butyleenglycol, gehydrolyseerd gistextract, lactitol, xylitol, natriumpolyacrylaat, betaïne, extract van de schors van Enantia Chlorantha, Hyaluronic Acid , natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaatkruis polymeer, allantoïne, lecithine, tocoferol, tocoferylacetaat, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tetranatriumglutamaatdiacetaat, cetylhydroxyethylcellulose, ethylhexylglycerine, melkzuur, oleanolzuur, polyglucuronzuur, parfum, Raspberry , benzylglycol, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol . De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118154
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722574

Nacomi Next Level...

€ 8,20
group_work Cookie toestemming