• Nieuw
Nacomi Next Level Regenererende en Kalmerende Gezichtscrème 40 ml

Nacomi Next Level Regenererende en Kalmerende Gezichtscrème 40 ml

€ 10,70
Inclusief belasting
118155

Regenererende en verzachtende gezichtscrème

1
Aantal

Nacomi Next Level Regenererende en Kalmerende Gezichtscrème 40 ml

Een crème gemaakt voor de gevoelige huid, die de huid effectief kalmeert, hydrateert en regenereert, waardoor het comfort en de gezonde uitstraling worden hersteld. Dankzij de unieke formule op basis van actieve ingrediënten zoals vitamine B12, allantoïne en SENSERYN™ verzacht de crème snel roodheid en irritatie, waardoor het evenwicht van de huid wordt hersteld.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Vitamine B12: bekend om zijn regeneratieve eigenschappen, helpt het irritaties te verzachten, roodheid te verminderen en huidvernieuwingsprocessen te ondersteunen. Het antioxiderende effect helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen, wat bijdraagt aan een gezond uiterlijk en een gelijkmatige teint.

-SENSERYN™: Dit is een innovatief ingrediënt verkregen uit hopextract, dat verbranding, roodheid en het gevoel van huidspanning vermindert. Het brengt onmiddellijk verlichting en kalmeert de huid, waardoor de zachtheid en elasticiteit wordt hersteld.

-Allantoïne: Versnelt de regeneratie van de huid en verbetert de elasticiteit en zachtheid ervan. Het verzacht effectief irritaties en roodheid en exfolieert zachtjes de opperhuid, waardoor het celvernieuwingsproces wordt ondersteund.

-Squalaan: Versterkt de beschermende barrière van de huid, voorkomt vochtverlies en beschermt tegen externe factoren. Het werkt als een krachtige vochtinbrengende crème, voorkomt rimpels en ondersteunt de regeneratie en elasticiteit van de huid.

-Niacinamide en berkenwater: Niacinamide ondersteunt de hydratatie, vermindert de zichtbaarheid van de poriën en heeft ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor irritaties worden verzacht. Berkenwater versterkt bovendien de huid, beschermt deze tegen schadelijke externe factoren en helpt een gezonde en stralende teint te behouden.

-Optim Hyal™: dit ingrediënt hydrateert en ondersteunt de regeneratie, herstelt de stevigheid en elasticiteit van de huid en vertraagt het verouderingsproces. Het verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid, wat leidt tot langdurige ego en het gladstrijken van fijne rimpels.

Regelmatig gebruik van Soothing Instant Relief Cream levert merkbare resultaten op in de vorm van het verlichten van irritaties, het hydrateren en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. De crème versterkt de beschermende barrière van de huid, helpt deze om te gaan met schadelijke externe factoren en vertraagt het verouderingsproces. De huid wordt resistenter, stralender en gezonder. Perfect voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid die zachte ale effectieve ondersteuning nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde gezichtshuid. Masseer zachtjes en laat inwerken tot het volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, glycerine, propaandiol, propylheptylcaprylaat, gehydrogeneerde farneseen, niacinamide, Betula Alba Juice , Hyaluronic Acid , gehydrolyseerd hyaluronzuur, Panthenol -crosspolymeer, allantoïne, lecithine, maltodextrine, glycine-sojaolie, tocoferol, tocoferylacetaat, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen , Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Cetylhydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerine, Kaliumcetylfosfaat, Biosacharidegom-1, Melkzuur, Polyglucuronzuur, Citroenzuur, Parfum, Raspberry , Benzylglycol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118155
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722598

Nacomi Next Level...

€ 10,70
group_work Cookie toestemming