• Nieuw
Haruharu Wonder Black Rice Moisture 5 .5 Soft reinigingsgel gezichtsgel met rijstgist 100 ml

Haruharu Wonder Black Rice Moisture 5 .5 Soft reinigingsgel gezichtsgel met rijstgist 100 ml

€ 14,30
Inclusief belasting
118200

Een lichte gezichtsreinigingsgel die onzuiverheden effectief verwijdert

0
Aantal

Haruharu Wonder Black Rice Moisture 5 .5 Soft reinigingsgel gezichtsgel met rijstgist 100 ml

Een lichte gezichtsreinigingsgel die onzuiverheden effectief verwijdert en tegelijkertijd de huid verzorgt. De productformule is gebaseerd op rijstextract, dat verzachtende, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft en de strijd tegen huidveroudering ondersteunt. Bovendien ondersteunt ginsengwortelextract regeneratieve processen, heeft het antibacteriële en verstevigende eigenschappen, en bèta-glucaan versnelt de genezing en verzacht irritaties. Trehalose zorgt voor een optimale hydratatie door water in de opperhuid te binden.

Belangrijkste ingrediënten:

-Rijstextract: verlicht ontstekingen, heeft anti-aging en antioxiderende eigenschappen en beschermt de huid tegen vrije radicalen.

-Ginsengwortelextract: ondersteunt de synthese van collageen en elastine, verstevigt de huid, herstelt de hydrolipidenbalans en vertraagt het verouderingsproces.

-Beta-glucaan: Stimuleert de collageensynthese, remt de vernietiging van collageenvezels, vertraagt veroudering en versnelt de wondgenezing.

-Trehalose: Bindt water in de opperhuid en zorgt voor langdurige hydratatie.

Actie:

-Verzacht irritaties en ontstekingen.

- Hydrateert diep en handhaaft het juiste niveau van hydratatie van de huid.

-Reinigt de huid effectief van onzuiverheden.

-Versterkt de beschermende barrière van de huid en ondersteunt de natuurlijke regeneratieprocessen.

Haruharu Wonder-gel is perfect voor de dagelijkse huidverzorging en geeft een gevoel van frisheid, zachtheid en een gezond, stralend uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid product aan op natte handen. Masseer uw gezicht zachtjes gedurende ongeveer een minuut en spoel het vervolgens grondig af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, coco-betaïne, propaandiol, pentyleenglycol, natriumchloride, 1,2-hexaandiol, xanthaangom, hydroxyethylcellulose, kaliumcocoylglycinaat, kaliumcocoaat, oryza sativa (rijst) extract, Phyllostachys Pubescens scheutschorsextract, Panax Ginsengwortel Extract, Aspergillus Ferment, Bèta-Glucaan, Butyleenglycol, Trehalose, Citroenzuur, Cyclodextrine, Zanthoxylum Piperitum Fruitextract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Ethylhexylglycerine. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118200
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8809532221356

Haruharu Wonder Black Rice...

€ 14,30
group_work Cookie toestemming