• Nieuw
Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelemulsie met koperpeptide 50 ml

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelemulsie met koperpeptide 50 ml

€ 32,00
Inclusief belasting
118220

Sterk antirimpelemulsie met koperpeptide

0
Aantal

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelemulsie met koperpeptide 50 ml

Sterk antirimpelemulsie met koperpeptide is een moderne oplossing in geavanceerde huidverzorging die effectief de zichtbaarheid van rimpels vermindert en de spanning en dichtheid van de huid verbetert. Het GHK-Cu-koperpeptide in de samenstelling werkt op dezelfde manier als retinoïden en vertoont sterke verjongende eigenschappen, ondersteunt regeneratie en verbetert de huidskleur. De emulsie bevat bovendien collageen- en neuromodellerende peptidecomplexen die de regeneratie en dichtheid van de huid ondersteunen, evenals fytoceramiden die de beschermende barrière van de huid versterken. De carnosinerijke formule heeft een antioxiderende werking en gaat de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen, en het HA-silicium in de emulsie versterkt de huidstructuur en ondersteunt de gladheid en stevigheid ervan. De emulsie zorgt voor langdurige hydratatie en verzachting, kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, en het regelmatige gebruik ervan, in combinatie met retinoïden, verhoogt de effectiviteit ervan.

Indicaties: Emulsie bedoeld voor huidverzorging met zichtbare rimpels, verlies van elasticiteit en ongelijkmatige kleur.

Contra-indicaties: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cosmetische ingrediënten.

Actieve ingrediënten: fytoceramiden, carnosine, collageen en neuromodellerende peptidecomplexen, HA-silicium, liftende biofermenten, sheaboter, GHK-Cu-koperpeptide, squalaan.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond op gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Coco-Caprylaat/Capraat, Propaandiol, Glycerine, Decyl Cocoaat, Squalaan, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Glycerylstearaat, Pentaerythrityl Distearaat, Coconut , Natriumstearoylglutamaat, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Copper -1, Ceramide NP ., Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-1, Carnosine, Hyaluronic Acid , Bacillus Ferment, Silanetriol, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Tocoferol, Capryl/Caprinetriglyceride, Ascorbylpalmitaat, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Melkzuur , PEG-8, polyglyceryl-10-lauraat, hydroxypropylcyclodextrine, natriumpolyacrylaat, dilinolzuur/propaandiolcopolymeer, natriumhydroxide, ascorbinezuur, citroenzuur, caprylylglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum/geur, hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118220
veel

Specifieke referenties

EAN
5901138905883

Bandi Medical Expert ANTI...

€ 32,00
group_work Cookie toestemming