• Nieuw
Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk anti-rimpel oogcrème met koperpeptide 30 ml

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk anti-rimpel oogcrème met koperpeptide 30 ml

€ 25,40
Inclusief belasting
118224

Sterk anti-rimpel oogcrème met koperpeptide

0
Aantal

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk anti-rimpel oogcrème met koperpeptide 30 ml

Oogcrème met koperpeptide is een geavanceerde cosmetica met een sterke antirimpelwerking. Dankzij een peptidecomplex van 4%, waaronder GHK-Cu-koperpeptide, vermindert de crème niet alleen effectief de zichtbaarheid van rimpels, ale verbetert ook de huiddichtheid, waardoor de elasticiteit en stevigheid toenemen. Signaalpeptiden ondersteunen de regeneratie van de huid en de cafeïne in de formule verbetert de microcirculatie, wat zich vertaalt in de vermindering van symptomen van lymfatische stasis, zwelling en donkere kringen onder de ogen. De formule hydrateert en verzacht de huid intensief, waardoor deze diep wordt gevoed en beschermd tegen vrije radicalen. Dankzij rijke ingrediënten als sheaboter, squalaan, vitamine E en avocado-olie is de crème perfect voor zowel dag als nacht, ook onder make-up. Regelmatig gebruik zorgt voor een stralende, jeugdige uitstraling van de huid rond de ogen.

Indicaties: De crème wordt aanbevolen voor het verminderen van rimpels, zwellingen en donkere kringen onder de ogen en voor het dagelijks hydrateren en voeden van de huid.

Contra-indicaties: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

Actieve ingrediënten: GHK-Cu koperpeptide, signaalpeptidecomplex, cafeïne, sheaboter, avocado-olie, squalaan, vitamine E, D- pantenol .

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en/of avond op de huid onder de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Glycerine, Dimethicon, Propyleenglycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Cetearylalcohol, Tocoferylacetaat, Dibutyladipaat, Panthenol , Tripelargonine, Cafeïne, Copper -1, Palmitoyl Tripeptide- 5 , N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetaat, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Fytosterolen, Pentyleenglycol, Ascorbylpalmitaat, Isohexadecaan, Xanthaangom, Decylglucoside, Hexyleenglycol, Tocoferol, Natriumacrylaat / Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Maltodextrine, Ceteareth- 20, Hydroxyethylcellulose, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, PEG-8, Sorbitan Oleaat, Polysilicone-11, Polysorbaat 80, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Triethanolamine, Caprylylglycol, Natriumhydroxide, Hydroxyacetofenon, 1,2-Hexaandiol, Fenoxyethanol Volledige, huidige samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118224
veel

Specifieke referenties

EAN
5901138905890

Bandi Medical Expert ANTI...

€ 25,40
group_work Cookie toestemming