• Nieuw
Bandi Medical Expert ANTI AGING Intensief verjongende nachtcrème met retinoïden 50 ml

Bandi Medical Expert ANTI AGING Intensief verjongende nachtcrème met retinoïden 50 ml

€ 32,00
Inclusief belasting
118223

Intensief verjongende nachtcrème met retinoïden

0
Aantal

Bandi Medical Expert ANTI AGING Intensief verjongende nachtcrème met retinoïden 50 ml

Sterke antirimpelemulsie met koperpeptide is een uniek product met intense antirimpeleffecten, ideaal voor mensen die de huiddichtheid, spanning en huidskleur willen verbeteren. Het belangrijkste actieve ingrediënt, koperpeptide GHK-Cu, wordt beschouwd als een van de meest effectieve in de strijd tegen de tekenen van veroudering. De werking wordt vergeleken met retinoïden, ale het heeft een zachtere werking op de huid, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een gevoeligere huid. Dankzij de combinatie met collageen- en neuromodellerende peptiden en andere geavanceerde ingrediënten werkt de emulsie op vele niveaus, ondersteunt het de regeneratie van de huid, verzacht irritaties, maakt de huid glad en versterkt de elasticiteit ervan. Carnosine en silicium HA hebben bovendien antioxiderende eigenschappen en versterken het effect van het verbeteren van de huiddichtheid.

-Productwerking:

-Zichtbare vermindering van rimpels

-Verjonging en verbetering van de huiddichtheid

- Hydrateert en maakt de huid glad

-Unificatie van de huidskleur

-Bescherming tegen vrije radicalen

De emulsie kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. De werking ervan vormt een perfecte aanvulling op retinoïdebehandelingen en verbetert, afwisselend, de effectiviteit van de zorg. Indicaties: Rimpels, verlies van elasticiteit, ongelijkmatige kleur. Actieve ingrediënten: GHK-Cu-koperpeptide, carnosine, fytoceramiden, collageen- en neuromodellerende peptiden, HA-silicium, liftende biofermenten, sheaboter, squalaan. Contra-indicaties: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond op gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Coco-Caprylaat/Capraat, Propaandiol, Glycerine, Decyl Cocoaat, Squalaan, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Glycerylstearaat, Pentaerythrityl Distearaat, Coconut , Natriumstearoylglutamaat, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Copper -1, Ceramide NP ., Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-1, Carnosine, Hyaluronic Acid , Bacillus Ferment, Silanetriol, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Tocoferol, Capryl/Caprinetriglyceride, Ascorbylpalmitaat, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Melkzuur , PEG-8, polyglyceryl-10-lauraat, hydroxypropylcyclodextrine, natriumpolyacrylaat, dilinolzuur/propaandiolcopolymeer, natriumhydroxide, ascorbinezuur, citroenzuur, caprylylglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum/geur, hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118223
veel

Specifieke referenties

EAN
5901138905982

Bandi Medical Expert ANTI...

€ 32,00
group_work Cookie toestemming