• Nieuw
Bandi PURE CARE Bio -herstellende essentie die huidveroudering vertraagt 100 ml

Bandi PURE CARE Bio -herstellende essentie die huidveroudering vertraagt 100 ml

€ 12,80
Inclusief belasting
118226

Bio -reparatie-essence die huidveroudering vertraagt

0
Aantal

Bandi PURE CARE Bio -herstellende essentie die huidveroudering vertraagt 100 ml

Care essence is een revolutionaire formule die de tekenen van huidveroudering effectief vertraagt. Ontworpen voor intensieve revitalisatie, werkt het zowel overdag als 's nachts, beschermt het de huid tegen schade en ondersteunt het de celregeneratie. Dankzij de hoge concentratie bioactieve fermenten en ingrediënten zoals bruinalgen, aloë en vitamine B3 (niacinamide) verbetert deze crème de huidtint, verstevigt en maakt de huid glad, terwijl de beschermende functies ervan worden versterkt. Het product ondersteunt ook het herstel van cellulaire schade en vermindert de neiging tot onvolkomenheden, waardoor de huid langer gehydrateerd, stralend en jonger blijft. De werking is gebaseerd op intense hydratatie en reconstructie van de beschermende laag van de huid. Perfect voor elk type huid dat revitalisatie nodig heeft, ongeacht de leeftijd.

Indicaties: Alle huidtypes, vooral die welke hydratatie, versteviging en kleurverbetering vereisen.

Actieve ingrediënten: Bruine algen, aloë, bamboe bioferment, vitamine B3, limoenextract, PMF - vochtinbrengende beschermingsfactor.

Het product werkt vanaf het eerste gebruik en herstelt de natuurlijke glans en jeugdige stevigheid van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Spuit het preparaat vanaf een afstand van ongeveer 30 cm rechtstreeks op het gezicht en druk de essence vervolgens in de huid, vermijd het gebied rond de ogen. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtraat, Aqua / Water , Propyleenglycol, Niacinamide, Glycerine, Polysorbaat 20, Aloe Barbadensis Juice , Leuconostoc/Radijswortel Ferment Filtraat, Lecithine, Laminaria Hyperborea Extract, Saccharomyces Lysaat Extract, Citrus Aurantifolia ( Lime ) Fruit Extract , Lactobacillus Ferment, Butyleenglycol, Natriumacrylaten Copolymeer, Parfum/Geur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Sorbinezuur. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118226
veel

Specifieke referenties

EAN
5905669097574

Bandi PURE CARE Bio...

€ 12,80
group_work Cookie toestemming