Paranit Sensitive Lotion elimineert luizen en neten op lang haar 150 ml

Paranit Sensitive Lotion elimineert luizen en neten op lang haar 150 ml

€ 15,60
Inclusief belasting
117667

Verwijdert effectief hoofdluizen en neten na slechts één toepassing

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Paranit Sensitive Lotion elimineert luizen en neten op lang haar 150 ml

Dit is het eerste preparaat bedoeld voor lang haar dat hoofdluizen en neten effectief elimineert na slechts één toepassing, wat is bevestigd in klinische onderzoeken. De dubbelwerkende formule met Oxyphthirine® doodt hoofdluizen in alle levensfasen van de parasiet. Oxyphthirine® hecht zich aan de ademhalingsgaten van luizen en neten, waardoor de luchttoevoer wordt afgesloten en deze uitdrogen. Bovendien dringt het de eieren binnen en stopt hun ontwikkeling. Het preparaat is bedoeld voor lang haar. Het preparaat is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een voldoende hoeveelheid Paranit Sensitive Lotion gelijkmatig aan op droog haar. Concentreer u op het gebied achter de oren en boven de nek. Zorg ervoor dat het preparaat de hoofdhuid bereikt en al het haar bedekt. Masseer de lotion in je haar, beginnend bij de wortels tot aan de punten. Laat het preparaat minimaal 8 uur een nacht op uw haar zitten om een effectieve werking te garanderen. Was je haar 's ochtends met normale shampoo. Kam ze vervolgens met de meegeleverde luizenkam om dode luizen en neten te verwijderen.

SAMENSTELLING

Caprylzuurtriglyceriden, dimethicon, dimethiconadipaat, tocoferylacetaat, xanthaangom, glycerine, propyleenglycol, gedemineraliseerd Water . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117667
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5391520941252

Paranit Sensitive Lotion...

€ 15,60
group_work Cookie toestemming