Multifunctionele siliconen Hoofdmassager Pink Light shampoodispenser, 1 stuk

Multifunctionele siliconen Hoofdmassager Pink Light shampoodispenser, 1 stuk

€ 5,40
Inclusief belasting
117398

Hoofdmassageapparaat met shampoodispenser

0
Aantal

Multifunctionele siliconen Hoofdmassager Pink Light shampoodispenser, 1 stuk

De multifunctionele siliconen hoofdmassager met lichtroze shampoodispenser is een innovatief hulpmiddel dat de functie van een zachte hoofdhuidmassage combineert met een gemakkelijke toepassing van shampoo. Het massageapparaat is gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen en is veilig voor de huid en gemakkelijk schoon te maken. De ergonomische vorm en delicate uitsteeksels zorgen voor een ontspannende massage die de microcirculatie stimuleert en de gezondheid van de hoofdhuid ondersteunt. De ingebouwde dispenser zorgt voor een gelijkmatige en gemakkelijke verdeling van de shampoo, waardoor het wassen van je haar prettiger en effectiever wordt.

Belangrijkste voordelen:

-Massage en stimulatie: Zachte siliconen noppen masseren de hoofdhuid, verbeteren de bloedcirculatie en bevorderen een gezonde haargroei.

-Shampoodispenser: De ingebouwde dispenser vergemakkelijkt het aanbrengen van shampoo en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het product over het gehele oppervlak van de hoofdhuid.

-Gemakkelijk schoon te houden: Siliconen zijn hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, waardoor langdurig en veilig gebruik gegarandeerd is.

-Ergonomisch ontwerp: het massageapparaat ligt comfortabel in de hand, waardoor u het tijdens elk bad gemakkelijk en comfortabel kunt gebruiken.

117398
veel

Specifieke referenties

EAN
7462060559

Multifunctionele siliconen...

€ 5,40
group_work Cookie toestemming