Baśka Versterkende Schuimshampoo Framboos 200 ml

Baśka Versterkende Schuimshampoo Framboos 200 ml

€ 6,70
Inclusief belasting
117686

De shampoo reinigt, reguleert en voedt de hoofdhuid en het haar perfect

0
Aantal

Baśka Versterkende Schuimshampoo Framboos 200 ml

De shampoo reinigt, reguleert en voedt de hoofdhuid en het haar perfect. Dit is een ideale oplossing voor mensen die zorg willen dragen voor de gezondheid en het uiterlijk van hun haar, door het intensieve verzorging en een verfrissende geur te geven. Het bevat radijswortelextract, dat de hoofdhuid conditioneert en de haargroei stimuleert, en keratine, dat de structuur van beschadigd haar herstelt, het voedt, versterkt en glad maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid van het product aan op met water bevochtigd haar. Voer een massage uit en spoel vervolgens grondig af met water. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, Fragaria Ananassa ( Strawberry ) fruitextract, Rubus Idaeus ( Raspberry ) Juice , Panthenol , Aloe barbadensisbladsap, tocoferylacetaat, allantoïne, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, polyquaternium-10, Natriumchloride, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), CI 16035 ( Red 40). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117686
veel

Specifieke referenties

EAN
5907479388873

Baśka Versterkende...

€ 6,70
group_work Cookie toestemming