Batiste Naughty Droogshampoo 200 ml

Batiste Naughty Droogshampoo 200 ml

€ 5,60
Inclusief belasting
117689

Verfrist het haar onmiddellijk door talg en onzuiverheden te absorberen zonder water te gebruiken

0
Aantal

Batiste Naughty Droogshampoo 200 ml

Verfrist het haar onmiddellijk door talg en onzuiverheden te absorberen zonder water te gebruiken. Het haar wordt pluizig, zijdezacht en wordt bij de wortels opgetild. De Naughty-geur opent met een verfrissende cocktail van frambozen, bramen, aardbeien en mandarijnen, die verandert in een sensuele combinatie van bloemige, houtachtige en muskusnoten, gekruid met vanille.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud het product goed voor gebruik. Spuit de spray vanaf een afstand van ongeveer 30 cm. uit haar. Masseer het product zachtjes met uw vingertoppen in de hoofdhuid om het product gelijkmatig te verdelen en volume toe te voegen. Borstel door het haar om overtollig product te verwijderen en het haar een natuurlijke uitstraling te geven.

SAMENSTELLING

Butaan, isobutaan, propaan, Oryza sativa (rijst) zetmeel, alcoholdenat., parfum (geur), distearyldimoniumchloride, cetrimoniumchloride, limoneen, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, geraniol, hexylcinnamal, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117689
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5010724530450

Batiste Naughty...

€ 5,60
group_work Cookie toestemming