• Nieuw
Garnier Botanic Therapy wederopbouwmasker voor beschadigd en broos haar met acaciahoning 340 ml

Garnier Botanic Therapy wederopbouwmasker voor beschadigd en broos haar met acaciahoning 340 ml

€ 7,90
Inclusief belasting
118061

Regenererend masker voor beschadigd en broos haar met acaciahoning

0
Aantal

Garnier Botanic Therapy wederopbouwmasker voor beschadigd en broos haar met acaciahoning 340 ml

Het haarmasker is speciaal ontworpen voor beschadigd en broos haar en biedt een intensieve regeneratie, waarvan de effecten kunnen worden vergeleken met een "wonderherstelcement". Dankzij de innovatieve formule herstelt het masker haarbeschadiging, vult het gaten op en versterkt het de haarstructuur. De werking herstelt niet alleen het gezonde uiterlijk van het haar, ale biedt ook langdurige bescherming tegen broosheid en beschadiging, waardoor het haar sterker wordt en beter bestand is tegen dagelijkse stress. Een van de onderscheidende kenmerken van het product is de samenstelling op basis van zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke actieve ingrediënten:

-Bijenwas – Creëert een beschermende laag op het haaroppervlak, waardoor vochtverlies wordt voorkomen. Hierdoor wordt het haar zacht, glad en glanzend. Bijenwas heeft ook een regenererende werking, waardoor de haarstructuur wordt versterkt.

-Acaciahoning – Duurzaam verkregen honing zorgt voor intense hydratatie en voeding, zonder het haar te verzwaren. De regeneratieve eigenschappen herstellen het gezonde uiterlijk en de natuurlijke glans van het haar.

Het masker werkt effectief vanaf het eerste gebruik, herstelt de vroegere sterkte en elasticiteit van het haar en geeft het zijdezachte zachtheid en glans. Regelmatig gebruik van dit product garandeert een aanzienlijke verbetering van de conditie van het haar, dat sterker wordt en minder vatbaar voor breuk. Bovendien is het masker gemaakt met het oog op de bescherming van het milieu. De verpakking is volledig planeetvriendelijk, gemaakt van 100% gerecyclede materialen (exclusief kurk, kleurstoffen en additieven) en is recyclebaar. Dit masker is de perfecte oplossing voor mensen die hun haar willen regenereren en tegelijkertijd voor het milieu willen zorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op nat haar, even wachten en uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Cetearylalcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Myristaat, Cetyl Esters, Helianthus Annuus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie, Butyrospermum Parkii Boter / Sheaboter, Mel / Honey , Cera Alba / Bijenwas, Caprylylglycol, Citroenzuur, Wijnsteenzuur, Benzoëzuur, karamel, coumarine, limoneen, benzylalcohol, benzylsalicylaat, parfum / geur (Fil Z70012255/1). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118061
veel

Specifieke referenties

EAN
3600542524216

Garnier Botanic Therapy...

€ 7,90
group_work Cookie toestemming