• Nieuw
OnlyBio Haar van de dag Shine SOS Masker intensief gladmakend 200 ml

OnlyBio Haar van de dag Shine SOS Masker intensief gladmakend 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
118144

Het SOS masker is een intens voedend product dat het haar onmiddellijk glad maakt

0
Aantal

OnlyBio Haar van de dag Shine SOS Masker intensief gladmakend 200 ml

Het SOS masker is een intens voedend product dat het haar onmiddellijk glad maakt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en wat ze doen:

-Siliconen - Ze creëren een beschermlaag op het haar die het beschermt tegen atmosferische factoren, zoals vocht of wind, en tegen mechanische schade. Ze geven het haar zijdezachte zachtheid en glans, en vergemakkelijken ook het stylen door kroezen te minimaliseren.

-Amandelmelk - Versterkt het haar en voorkomt dat het broos wordt. Het heeft een voedende werking en voegt elasticiteit en elasticiteit toe aan het haar, wat helpt een gezonde structuur van de lokken te behouden.

-Avocado-olie - Voedt en versterkt het haar diep en geeft glans. De rijke formule ondersteunt de regeneratie van haar, vooral beschadigd of verzwakt haar, waardoor het een gezonde, stralende uitstraling krijgt.

Cacaoboter - Maakt het haar elastisch en creëert een beschermende barrière tegen schadelijke externe factoren, zoals UV-straling en vervuiling. Het haar wordt beter bestand tegen beschadiging en tegelijkertijd zacht en flexibel.

Dankzij deze formule werkt het SOS-masker uitgebreid en zorgt het zowel voor een onmiddellijk gladmakend en glanzend effect als voor langdurige bescherming en voeding van het haar. Het maakt het haar gemakkelijk te temmen, glanzend en zijdezacht, ongeacht de weersomstandigheden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Dimethicon, Behentrimoniumchloride, Coco-Caprylaat/Capraat, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Cetrimoniumchloride, Theobroma Cacaozaadboter, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis Zaadextract, Lauroyl Lysine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gom, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118144
veel

Specifieke referenties

EAN
5906641490857

OnlyBio Haar van de dag...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming