• Nieuw
OnlyBio Haar van de dag Shine Rinse waardoor de haarschubben worden gesloten 300 ml

OnlyBio Haar van de dag Shine Rinse waardoor de haarschubben worden gesloten 300 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
118145

Een spoeling die de haarschubben sluit

0
Aantal

OnlyBio Haar van de dag Shine Rinse waardoor de haarschubben worden gesloten 300 ml

Haarspoelingen zijn een populaire manier om de conditie van je haar te verbeteren, vooral als het gaat om het sluiten van de haarschubben, waardoor ze glad en glanzend worden. Hier is een samenvatting van hoe elk ingrediënt werkt:

-Amandelmelk - Versterkt het haar en voorkomt dat het broos wordt. De voedingseigenschappen helpen het haar gezond en elastisch te houden.

-Appelazijn - Geeft glans aan het haar en fungeert als een natuurlijke barrière tegen vochtverlies. Het wordt vaak gebruikt om de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid te herstellen, wat de haartextuur kan verbeteren.

-Frambozenazijn - Helpt het haar glad te maken door de nagelriemen te sluiten, waardoor ze zacht en elastisch worden. Bovendien heeft frambozenazijn een polijstend effect, waardoor het haar glanzender en gezonder wordt.

Het gebruik van een dergelijke spoeling maakt het haar glad, zacht en glanzend, en beter gehydrateerd. Dit werkt vooral goed op haar dat gevoelig is voor kroezen en ruwheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Spoel gewassen en geconditioneerd nat haar uit. Druk de formule in de strengen. Spoel na 10 seconden alles af met warm water. Gebruik het product elke 3-4 wasbeurten. Pas de gebruikte hoeveelheid product aan de lengte en dichtheid van uw haar aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Cider Azijn, Rubus Idaeus Azijn, Black Bessen Azijn, Behenamidopropyl Dimethylamine, Prunus Amygdalus Dulcis Zaad Extract, Aloe Barbadensis Blad Juice , Melkzuur, Lauroyl Lysine, Cyamopsis Tetragonoloba Gom, Xanthaangom, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Natriumhydroxide, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, CI 14720, Parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118145
veel

Specifieke referenties

EAN
5906641490871

OnlyBio Haar van de dag...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming