• Nieuw
ONLYBIO Haar van de dag Bevochtigende haarconditioner 200 ml

ONLYBIO Haar van de dag Bevochtigende haarconditioner 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
118190

Hydrateert het haar intensief en geeft het volume en lichtheid

0
Aantal

ONLYBIO Haar van de dag Bevochtigende haarconditioner 200 ml

Bevochtigende conditioner hydrateert het haar intensief, dankzij het rijke gehalte aan bevochtigingsmiddelen en chufamelk, waardoor het volume en lichtheid krijgt. Chufa-melk versterkt het haar en voorkomt dat het broos wordt, wat resulteert in geregenereerde en gladde lokken. Glycerine hydrateert diep en verbetert de elasticiteit en het uiterlijk van het haar. Ureum ondersteunt de regeneratie van zowel de hoofdhuid als het haar, waardoor hun conditie wordt versterkt. Aloë maakt het bovendien glad en geeft glans, waardoor het haar er gezond en glanzend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Dicaprylcarbonaat, Glycerine, Behentrimoniumchloride, Cyperus Esculentus Knolextract, Ureum, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Xanthaangom, Lauroyllysine, Aloe Barbadensis- Juice , Tocoferol, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Cetrimoniumchloride, Natrium Hydroxide, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118190
veel

Specifieke referenties

EAN
5906641490819

ONLYBIO Haar van de dag...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming