• Nieuw
ONLYBIO Haar van de dag Eiwithaarconditioner 200 ml

ONLYBIO Haar van de dag Eiwithaarconditioner 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
118191

Regenereert, versterkt en voedt het haar effectief

0
Aantal

ONLYBIO Haar van de dag Eiwithaarconditioner 200 ml

Eiwitconditioner, die een hoge concentratie plantaardige eiwitten en chufamelk bevat, regenereert, versterkt en voedt het haar effectief. Chufa-melk versterkt de lokken, voorkomt dat ze breken en geeft ze het effect van geregenereerd en gladgemaakt haar. Plantaardige eiwitten verbeteren de elasticiteit van het haar en beschermen het tegen schade, waardoor een gezond en sterk uiterlijk wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Gehydrolyseerd rijsteiwit, Gehydrolyseerde haver, Gehydrolyseerd erwteneiwit, Gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Cyperus Esculentus Knolextract, Lauroyllysine, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Tocoferol, Cetrimoniumchloride, Natrium Xydroxide, xanthaangom, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118191
veel

Specifieke referenties

EAN
5906641490802

ONLYBIO Haar van de dag...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming