Nacomi Next Level Anti-aging Serum met NMN & Booster NAD+ 30ml

Nacomi Next Level Anti-aging Serum met NMN & Booster NAD+ 30ml

€ 9,90
Inclusief belasting
117369

Regenereert de huid intensief terwijl u slaapt

1
Aantal

Nacomi Next Level Anti-aging Serum met NMN & Booster NAD+ 30ml

Een gezichtsproduct dat de huid intensief regenereert terwijl u slaapt. De geavanceerde formule ondersteunt herstelprocessen en verbetert de elasticiteit, stevigheid en het uiterlijk van de huid. Het serum vermindert de zichtbaarheid van rimpels, hydrateert en verjongt de huid en herstelt de natuurlijke glans. Perfect voor de dagelijkse nachtverzorging, vooral voor de huid die vernieuwing en bescherming tegen veroudering nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke avond een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid en laat het intrekken. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Polyglyceryl-3 Distearaat, Betaïne, Vitis Vinifera Zaadolie, Trehalose, Nicotinamide Mononucleotide, Argania Spinosa Pitolie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Propylheptyl Caprylaat, Maltodextrine, Panthenol , Helianthus Annuus Sprout-extract, inuline, cellulose, fructose, glucose, glycine-sojaolie, tocoferol, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, glycerylstearaatcitraat, melkzuur, cellulosegom, xanthaangom, natriumhydroxide, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117369
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539721669

Nacomi Next Level...

€ 9,90
group_work Cookie toestemming