Baśka regulerend bloemenhydrolaat voor het gezicht Viooltjes 100 ml

Baśka regulerend bloemenhydrolaat voor het gezicht Viooltjes 100 ml

€ 5,40
Inclusief belasting
117676

Een ideale oplossing voor mensen die last hebben van een vette en acnegevoelige huid

0
Aantal

Baśka regulerend bloemenhydrolaat voor het gezicht Viooltjes 100 ml

Een ideale oplossing voor mensen die last hebben van een vette en acnegevoelige huid. De rijke formule bevat driekleurig violetextract, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft, irritaties verzacht en de talgafscheiding reguleert. Hierdoor krijgt de huid een gezond, mat uiterlijk en wordt ze minder blootgesteld aan de vorming van nieuwe onvolkomenheden. Zwarte bessenzaadolie ondersteunt de regeneratie van de huid en versterkt de lipidebarrière van de opperhuid, wat cruciaal is voor het behoud van de gezondheid en weerstand tegen schadelijke externe factoren. De lichte en snel absorberende formule maakt het uiterst comfortabel in gebruik, zonder de huid te belasten of een plakkerig gevoel achter te laten. Regelmatig gebruik van dit hydrolaat vermindert effectief de vettigheid van de huid en helpt roodheid en irritatie te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray het hydrolaat elke ochtend en avond op uw gezichtshuid vanaf een afstand van 20 cm. Laat het absorberen. U kunt het product overdag gebruiken als verfrissende nevel.

SAMENSTELLING

Viola Odorata Water ( Violet ), glycerine, propaandiol, natriumlevulinaat, natriumanisaat, Aqua (water), polyglyceryl-4-capraat, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117676
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5907479389603

Baśka regulerend...

€ 5,40
group_work Cookie toestemming