• Nieuw
Nacomi Next Level Ultra-hydraterende gezichtscrème met Omega 9 40 ml

Nacomi Next Level Ultra-hydraterende gezichtscrème met Omega 9 40 ml

€ 9,40
Inclusief belasting
118151

Geavanceerde crème voor de verzorging van de gevoelige en geïrriteerde huid

2
Aantal

Nacomi Next Level Ultra-hydraterende gezichtscrème met Omega 9 40 ml

Een geavanceerde crème voor de verzorging van de gevoelige en geïrriteerde huid die innovatieve ingrediënten zoals prebiotica, squalaan, omega-9 en vochtinbrengende complexen combineert om uitgebreide bescherming, regeneratie en balans voor de huid te bieden. De huid wordt zacht, elastisch en beter bestand tegen schadelijke externe factoren, wat vooral belangrijk is voor mensen met een gevoelige huid die vatbaar is voor irritatie.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Ecodermine™ prebioticum en Ecoskin®-complex: deze ingrediënten ondersteunen de natuurlijke microflora van de huid, herstellen de beschermende barrière en herstellen de balans van het microbioom. De huid krijgt een gezond uiterlijk en irritaties en ongemakken worden verminderd, wat vooral belangrijk is voor de droge en gevoelige huid.

-Squalaan: Een natuurlijk ingrediënt met sterke hydraterende eigenschappen. Squalaan versterkt de beschermende barrière van de huid, voorkomt vochtverlies en werkt als antioxidant. De huid wordt zachter, flexibeler en resistent tegen externe factoren.

-Omega-9 (oliezuur): dit waardevolle vetzuur ondersteunt de hydratatie van de huid, verbetert de elasticiteit en versterkt de natuurlijke beschermende barrière. Het heeft een verzachtende werking, verzacht irritaties en ondersteunt de regeneratie.

-Oxylance™: dit geavanceerde ingrediënt werkt als een "yogasessie" voor de huid, waardoor de zuurstoftoevoer naar de huidcellen toeneemt. Het helpt de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en herstelt de gezondere, energiekere uitstraling.

-Hyaluronzuur in 4 vormen: hydratatie op meerdere niveaus dankzij hyaluronzuurmoleculen van verschillende groottes. Grotere deeltjes creëren een beschermende laag op het huidoppervlak, terwijl kleinere deeltjes dieper doordringen, rimpels opvullen en de elasticiteit van de huid van binnenuit verbeteren.

-Glycerine, trehalose, betaïne en propaandiol: deze ingrediënten werken synergetisch om de huid intens te hydrateren. Glycerine trekt vocht aan, trehalose beschermt tegen oxidatieve stress en betaïne zorgt voor voldoende hydratatie. Propaandiol ondersteunt de opname van actieve ingrediënten, waardoor de effectiviteit ervan toeneemt en de huid zijdezacht blijft.

Prebiotic Skin Barrier Cream hydrateert, regenereert en versterkt de beschermende barrière van de huid effectief, waardoor de gevoelige huid wordt verzacht. De huid wordt resistenter, geregenereerd en stralender en fijne rimpels worden opgevuld. De crème herstelt de balans van het microbioom, beschermt tegen negatieve omgevingsfactoren en laat de huid er gezonder en jeugdiger uitzien. Perfect voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid die zachte ale effectieve bescherming en diepe hydratatie nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde gezichtshuid. Masseer zachtjes en laat inwerken tot het volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, squalaan, trioleïne, polyglyceryl-3-distearaat, propaandiol, trehalose, Panthenol , cetearylalcohol, propylheptylcaprylaat, lactitol, xylitol, betaïne, ligustrum lucidum-zaadextract, polymnia sonchifolia- Juice , lactobacillus, alfa-glucanoligosaccharide, Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Inuline, Cellulose, Fructose, Glucose, Maltodextrine, Glycine Soja-olie, Plantaardige olie, Tocoferol, Tocoferylacetaat, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Glycerylstearaatcitraat, Xanthaangom, Cellulose Gom, Ethylhexylglycerine, Melkzuur, Parfum, Raspberry , Benzylglycol, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118151
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722512

Nacomi Next Level...

€ 9,40
group_work Cookie toestemming