• Nieuw
Beauty of Joseon Jelloskin Cream voor gezicht en Body Gezichts- en lichaamsmassagecrème 200 ml

Beauty of Joseon Jelloskin Cream voor gezicht en Body Gezichts- en lichaamsmassagecrème 200 ml

€ 22,00
Inclusief belasting
118203

Crème voor gezichts- en lichaamsmassage die comfortabele verzorging, hydratatie en huidregeneratie biedt

0
Aantal

Beauty of Joseon Jelloskin Cream voor gezicht en Body Gezichts- en lichaamsmassagecrème 200 ml

Crème voor gezichts- en lichaamsmassage die comfortabele verzorging, hydratatie en huidregeneratie biedt. Dankzij de romige, puddingachtige consistentie smeert het de huid zachtjes, waardoor wrijving wordt geëlimineerd en irritatie tijdens de massage wordt voorkomen. De formule bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals rijstzemelenolie, bonenextract en niacinamide, die de beschermende barrière van de huid versterken, de elasticiteit verbeteren en een gezonde glans geven. De crème werkt niet alleen uitstekend als massageproduct, ale ook als vochtinbrengende balsem voor dagelijks gebruik. Rijstzemelenolie heeft een hydraterende en gladmakende werking en zorgt voor zachtheid en natuurlijke glans van de huid. Bonenextract hydrateert intensief, ondersteunt regeneratie en verzacht irritaties, terwijl niacinamide de huid helpt verhelderen en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. De crème zorgt voor een diepe hydratatie, verzacht, verzacht en versterkt de beschermende barrière van de huid, verbetert de elasticiteit en geeft een stralend uiterlijk. Perfect voor dagelijkse verzorging en massage, vooral voor de huid die verzorging en verzorging nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een passende hoeveelheid aan op het hele lichaam, inclusief het gezicht. Voor het beste resultaat masseer je met je handen of gebruik je een gua sha -steen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, gehydrogeneerd poly(C6-14 olefine), niacinamide, polyglyceryl-6 distearaat, cetearylalcohol, Laminaria Japonica-extract, Eclipta Prostrata-bladextract, Coptis Japonica-wortelextract, gehydrolyseerd Gardenia Florida-extract, Opuntia Coccinellifera-fruitextract, Phaseolus Vulgaris-zaadextract, Oryza Sativa (rijst)zemelenolie, gehydrogeneerde lecithine, propylheptylcaprylaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat / VP-copolymeer, candelilla / jojoba / rijstzemelen polyglyceryl-3-esters, 1,2-hexaandiol, glycerylstearaat, methyltrimethicon, vinyldimethicon, Dipropyleenglycol, Hydroxyacetofenon, Butyleenglycol, Ethylhexylglycerine, Xanthaangom, Natriumstearoylglutamaat, Adenosine, Fructo-oligosacchariden, Glycerylpolymethacrylaat, Bèta-glucan, Panthenol , Gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , Maltodextrine, Tocoferol, Methylpropaandiol, Ceramide E.G. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118203
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8809968130147

Beauty of Joseon Jelloskin...

€ 22,00
group_work Cookie toestemming