• Nieuw
Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask Verlichtend rijstmasker met honing voor het gezicht 150 ml

Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask Verlichtend rijstmasker met honing voor het gezicht 150 ml

€ 16,90
Inclusief belasting
118204

Een multifunctioneel masker dat de gezonde glans, frisheid en zachtheid van de huid herstelt

2
Aantal
Laatste items in voorraad

Beauty of Joseon Ground Rice and Honey Glow Mask Verlichtend rijstmasker met honing voor het gezicht 150 ml

Een multifunctioneel masker dat de gezonde glans, frisheid en zachtheid van de huid herstelt. Het masker is ontworpen om te reinigen, hydrateren en onvolkomenheden te verminderen en werkt op vele niveaus om de conditie van de huid te verbeteren. De formule is gebaseerd op kaolien, d.w.z. porseleinklei, dat onzuiverheden en overtollig talg effectief absorbeert, waardoor de huid gladder wordt. Bovendien matteert rijstpoeder de huid en maakt deze glad. Rijstextract in het masker voedt, hydrateert en verheldert de huid intensief, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld. Honing, bekend om zijn ontstekingsremmende, antibacteriële en hydraterende eigenschappen, geeft de huid passende verlichting en heeft een regenererende werking. Het masker geeft een aangenaam verkoelend gevoel, waardoor de huid schoon, glad en stralend blijft.

Effect van het masker:

-Hydrateert en voedt de huid.

-Ondersteunt de vermindering van onvolkomenheden.

-Reinigt de poriën en verwijdert onzuiverheden.

-Maakt de huid glad en matteert deze.

-Geeft de huid een gezonde, natuurlijke glans.

Dit masker is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreide verzorging die de huid zowel reinigt als hydrateert, waardoor deze frisheid en een stralend uiterlijk krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op de gereinigde gezichtshuid. Laat het 15-20 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, gehydrogeneerd poly(C6-14 olefine), niacinamide, polyglyceryl-6 distearaat, cetearylalcohol, extract van Laminaria Japonica, extract van Eclipta Prostrata-bladeren, extract van Coptis Japonica-wortel, gehydrolyseerd extract van Gardenia Florida, extract van Opuntia Coccinellifera-fruit, Phaseolus Vulgaris-zaadextract, Oryza Sativa (rijst)zemelenolie, gehydrogeneerde lecithine, propylheptylcaprylaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat / VP-copolymeer, candelilla / jojoba / rijstzemelen polyglyceryl-3-esters, 1,2-hexaandiol, glycerylstearaat, methyltrimethicon, vinyldimethicon, Dipropyleenglycol, Hydroxyacetofenon, Butyleenglycol, Ethylhexylglycerine, Xanthaangom, Natriumstearoylglutamaat, Adenosine, Fructo-oligosacchariden, Glycerylpolymethacrylaat, Bèta-glucan, Panthenol , Gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , Maltodextrine, Tocoferol, Methylpropaandiol, Ceramide E.G. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118204
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8809968130246

Beauty of Joseon Ground...

€ 16,90
group_work Cookie toestemming