Ecodenta Sensitive Tandpasta met Omyadent 100 ml

Ecodenta Sensitive Tandpasta met Omyadent 100 ml

€ 4,80
Inclusief belasting
117051

Een speciaal ontwikkeld product voor mensen met gevoelige tanden

0
Aantal

Ecodenta Sensitive Tandpasta met Omyadent 100 ml

Een product voor de dagelijkse mondhygiëne, speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. De formule van de pasta bevat het innovatieve ingrediënt Omyadent, dat tandovergevoeligheid effectief verlicht, het glazuur versterkt en beschermt tegen cariës. Omyadent is een bioactieve stof die de remineralisatie van glazuur ondersteunt, de structuur ervan herstelt en langdurige bescherming biedt. Ecodenta Sensitive tandpasta verlicht niet alleen de pijn die gepaard gaat met overgevoeligheid, ale voorkomt ook dat deze opnieuw optreedt en biedt dagelijks comfort. Dankzij de delicate formule is de pasta veilig voor glazuur en tandvlees en veroorzaakt geen irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Doe elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid tandpasta op uw tandenborstel en poets uw tanden gedurende 3 minuten. Spoel vervolgens uw mond grondig.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Gehydrateerde Silica, Kaliumnitraat, Hydroxyapatiet, Calcium , Natriumcocoylglutamaat, Smaakstof (Benzylalcohol, Limoneen), Cellulosegom, Xanthaangom, Xylitol, Mentha Piperita-olie, Mentha Arvensis Kruidenolie.

De volledige en actuele samenstelling staat altijd op de productverpakking vermeld.

117051
veel

Specifieke referenties

EAN
4770001003206

Ecodenta Sensitive...

€ 4,80
group_work Cookie toestemming