• Nieuw
Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelampul met koperpeptide 30 ml

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelampul met koperpeptide 30 ml

€ 42,00
Inclusief belasting
118219

Sterk antirimpelampul met koperpeptide

0
Aantal

Bandi Medical Expert ANTI AGING Sterk antirimpelampul met koperpeptide 30 ml

Sterk anti-rimpel ampul met koperpeptide is een geavanceerd anti-aging verzorgingsproduct dat effectief de zichtbaarheid van rimpels vermindert, de spanning van de huid verbetert en de stevigheid herstelt. Dankzij het gehalte aan GHK-Cu-koperpeptide en 16% multicomplexen (waaronder peptiden, biofermenten, HA-silicium, trehalose, ectoïne en plantaardig collageen) verstevigt de ampul niet alleen de huid, ale ondersteunt hij ook de regeneratie en hydratatie, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd. van cosmetica die daarna worden gebruikt. GHK-Cu-koperpeptide is een revolutie in de antiverouderingsverzorging, qua werking vergeleken met retinoïden, met het verschil dat het zachter en sneller werkt. Peptidecomplexen verbeteren de elasticiteit van de huid, biofermenten ondersteunen het liften en plantencollageen en ectoïne versterken de beschermende barrière van de huid en zorgen voor hydratatie. Het product heeft een intensieve anti-rimpelwerking, verbetert het ovaal van het gezicht en vermindert de zogenaamde "hamsters" en andere tekenen van veroudering. De ampul werkt het beste in combinatie met andere producten uit deze lijn, bijvoorbeeld Sterk antirimpelemulsie of BB Cream SPF30 . Het kan dag en nacht worden gebruikt, waardoor het hydraterende effect van daaropvolgende cosmetica wordt versterkt. Indicaties: Rimpels, verlies van stevigheid, ovaal hangend gezicht, dagelijkse antirimpel- en verjongingsverzorging. Contra-indicaties: Overgevoeligheid voor één van de cosmetische ingrediënten. Actieve ingrediënten: GHK-Cu-koperpeptide, plantaardig collageen, collageen en neuromodellerende peptidecomplexen, HA-silicium, trehalose, ectoïne, liftende biofermenten.

HOE TE GEBRUIKEN

's Morgens en/of 's avonds onder de crème/emulsie gebruiken op gezicht, hals en decolleté, waarbij de oogcontour wordt vermeden.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Propaandiol, Glycerine, Polysorbaat 20, Trehalose, Copper -1, Acetylhexapeptide-1, Ectoïne, Palmitoyl Tripeptide-38, Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, Lactobacillus Ferment, Bacillus Ferment, Hyaluronic Acid , Silanetriol, Saccharomyces Lysate Extract, Leuconostoc /Radijswortelfermentfiltraat, hydroxypropylcyclodextrine, hydroxyectoïne, xanthaangom, algin, parfum/geur, hydroxyacetofenon, caprylylglycol, 1,2-hexaandiol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118219
veel

Specifieke referenties

EAN
5901138905876

Bandi Medical Expert ANTI...

€ 42,00
group_work Cookie toestemming