Ronney Professional versterkende haarconditioner tegen haaruitval L-Arginina Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Dankzij deze conditioner vermindert u het probleem van haaruitval en maakt u het tegelijkertijd sterker en glanzender

Aantal
1

Ronney Professional versterkende anti-haaruitval conditioner L-Arginina Complex 1000 ml

Conditioner die haaruitval voorkomt, gemaakt voor broos, verzwakt en vatbaar voor haaruitval. Het werkt effectief en verbetert zichtbaar de conditie van het haar.

De belangrijkste werking van de conditioner met argininecomplex is:

-Versterking van de haarzakjes: De conditioner bevat het waardevolle aminozuur L-arginine, dat verzwakte haarzakjes versterkt en overmatig haarverlies effectief voorkomt. Tegelijkertijd stimuleert het de groei van nieuw haar.

-Verzacht en vermijdt statische elektriciteit: Dankzij het gehalte aan L-arginine maakt de conditioner het haar glad en voorkomt het effect van statische elektriciteit. Het haar wordt handelbaarder en voelt prettiger aan.

-Hydraterende en herstellende glans: Ronney-conditioner hydrateert het haar perfect over de gehele lengte, waardoor het gezonde uiterlijk en de glans wordt hersteld.

- Vergemakkelijkt het kammen en stylen: Een bijkomend voordeel van het product is dat het haar gemakkelijker te kammen is en gemakkelijker te stylen is.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een deel van de conditioner over de gehele lengte van vochtig haar. Laat het 2-3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Arginine (arginine), Parfum, Ethylhexylpalmitaat, Citroenzuur, DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112814
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589156319

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies