• Nieuw
Baśka Regenererende bramenhandcrème 100 ml

Baśka Blackberry regenererende handcrème 100 ml

€ 2,60
Inclusief belasting
117994

Regenererende handcrème met bramengeur is een lichte, snel intrekkende crème

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Baśka Regenererende bramenhandcrème 100 ml

Regenererende handcrème met de geur van bramen is een lichte, snel intrekkende crème die de huid intensief hydrateert, verzacht en het verouderingsproces vertraagt. Dankzij het gehalte aan bramenextract en bramenzaadolie, rijk aan vitamine C en E, voedt de crème de handen effectief en laat een delicate fruitige geur achter. Regelmatig gebruik van de crème versterkt de hydrolipidenbarrière van de opperhuid en beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie. Perfect voor handverzorging het hele jaar door, zorgt voor een langdurig gevoel van comfort.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op schone en droge handen en masseer vervolgens zachtjes tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Rubus Fruticosus ( Blackberry ) zaadolie, Rubus Idaeus ( Raspberry ) fruitextract, Rubus Fruticosus (bramen) fruitextract, Fragaria Ananassa ( Strawberry ) fruitextract, ascorbylpalmitaat, glycerine, Panthenol , tocoferylacetaat, polyacrylaat-13 , Polyisobutene, Polysorbate 20, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42655. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117994
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5905923682416

Baśka Blackberry...

€ 2,60
group_work Cookie toestemming