Nivea Stuk Zeep Lemongrass & Oil 100 g

€ 2,70
Inclusief belasting

Lemongrass & Oil verzorgende zeep is een perfecte verzorgingsoptie bij het handen wassen en onder de douche

Aantal
0

Nivea Citroengras & Olie zeep 100 g

Lemongrass & Oil verzorgende zeep is een uitstekende verzorgingsoptie bij het handen wassen en onder de douche. Bevat natuurlijke oliën die effectieve verzorging en reiniging bieden. Perfect voor zowel de dagelijkse hand- als lichaamswassing. Het is een perfect alternatief voor traditionele zepen, waardoor de huid zacht en delicaat aanvoelt. De zeep creëert een delicaat schuim, reinigt je handen en de aangename geur van citroengras zorgt voor verfrissing. Dit is een product dat zorgt voor een effectieve reiniging en plezier tijdens de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor het dagelijks wassen van de huid van handen en lichaam. Breng zeep aan op de natte huid en verdeel deze over het gehele oppervlak om een delicaat schuim te verkrijgen. Na het wassen grondig afspoelen met warm water.

SAMENSTELLING

Natriumtallowaat, natriumcocoaat, Aqua , glycerine, Helianthus Annuus-zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerylglucoside, octyldodecanol, natriumthiosulfaat, natriumchloride, tetranatriumetidronaat, disteardimoniumhectoriet, limoneen, linalool, citral, geraniol, butylfenylmethylpropional, parfum, CI 77891, CI 11680, CI 74160. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112706
a lot

Specifieke referenties

ean13
4005808110872

Nivea Stuk Zeep Lemongrass...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies