Face Queen hydraterende en verhelderende gezichtscrème 50 ml

Face Queen hydraterende en verhelderende gezichtscrème 50 ml

€ 6,20
Inclusief belasting
113133

De vochtinbrengende en verhelderende crème kan een perfecte aanvulling zijn op uw dagelijkse huidverzorging en helpt deze in goede conditie, stralend en gehydrateerd te houden.

0
Aantal

Face Queen hydraterende en verhelderende gezichtscrème 50 ml

De vochtinbrengende en verhelderende crème is een unieke cosmetica met veel voordelen voor de huid:

-Verbetering van de huidskleur: De crème bevat ingrediënten zoals vitamine C die de huidskleur helpen egaliseren, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

-Hydratatie: Het product zorgt voor langdurige en intense hydratatie, wat belangrijk is voor het behoud van de elasticiteit en zachtheid van de huid.

-Vitaliteit: De crème voegt vitaliteit toe aan de huid, waardoor deze fris en vol energie blijft.

-Tekenen van veroudering bestrijden: Dankzij het gehalte aan actieve ingrediënten zoals perzik helpt de crème de tekenen van huidveroudering, zoals fijne rimpels, te verminderen.

-Veganistische formule: Dit is een veganistisch product, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat, wat belangrijk is voor mensen die de voorkeur geven aan producten zonder dierlijke ingrediënten.

-Natuurlijke ingrediënten: De crème bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor deze zacht is voor de huid en geen onnodige chemicaliën bevat.

Een vochtinbrengende en verhelderende crème kan een perfecte aanvulling zijn op uw dagelijkse huidverzorging en helpt deze in goede conditie, stralend en gehydrateerd te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde gezichtshuid. De crème is een uitstekende basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Capry-laat/Capraat, Prunus Persica ( Peach ) Kernelolie, Dicaprylylcarbonaat, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Propaandiol, Kaliumcetylfosfaat, Prunus Persica ( Perzik) Fruitextract, Ascorbyl Tetraisopalmitaat, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Tocoferol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Synthetisch Fluorflo-gopite, CI 77891, CI 77861, CI 14720, Parfum, Limoneen, Citral, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113133
veel

Specifieke referenties

EAN
5904569230432

Face Queen hydraterende en...

€ 6,20
group_work Cookie toestemming