• Nieuw
Azzaro Chrome Extreme Eau de Parfum voor Mannen 50 ml

Azzaro Chrome Extreme Eau de Parfum voor mannen 50 ml

€ 32,00
Inclusief belasting
118161

Eau de Parfum voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Azzaro Chrome Extreme Eau de Parfum voor Mannen 50 ml

Azzaro Chrome Extreme Eau de Parfum is een intense, houtachtige citrusgeur voor mannen, geïnspireerd op extreem duiken. Frisse tonen van groene mandarijn gecombineerd met aromatische jeneverbessen, terwijl warme amber en kasjmierhout de compositie diepte en duurzaamheid geven. De geur in een elegante, donkerblauwe fles is perfect voor diverse gelegenheden en zorgt voor energie en sensualiteit. Perfect voor mannen die intense, frisse parfums waarderen.

Topnoten: Levendige en energieke groene mandarijn, die de geur een explosieve frisheid geeft.

Hartnoten: Aromatische jeneverbessen, met een intens, kruidig accent.

Basisnoten: Een sensuele combinatie van amber en kasjmierhout, die diepte en warmte toevoegen en een blijvende, elegante indruk achterlaten op de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118161
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3351500016808

Azzaro Chrome Extreme Eau...

€ 32,00
group_work Cookie toestemming