• Nieuw
Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette voor Dames 100 ml

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette voor Dames 100 ml

€ 28,60
Inclusief belasting
118167

Eau de toilette voor vrouwen

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette voor Dames 100 ml

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette is een frisse, fruitige en bloemige geur die de natuurlijke schoonheid en jeugdige elegantie van elke vrouw benadrukt. Perfect voor dagelijks gebruik, vooral in warme seizoenen, deze geur straalt een aura van tijdloze elegantie en gratie uit.

Topnoten: Bergamot, rood fruit, Bellini-cocktail

Hartnoten: jasmijn, lelie, pioenroos

Basisnoten: muskus, sandelhout, vanille

Calvin Klein Sheer Beauty opent met verfrissende tonen van bergamot en sappig rood fruit, aangevuld met het delicate aroma van een perzik Bellini-cocktail. In het hart van de compositie bloeien akkoorden van jasmijn, lelie en pioenroos, waardoor de geur een elegante bloemige diepte krijgt. In de basis geven sensuele muskus, zoete vanille en warm sandelhout de compositie een fluweelzachte finish.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Water , Geurstof, Limoneen, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Benzofenon-3, Ethylhexyl Salicylet, Citronellol, butylmethoxydibenzoylmethaan, hexylcinnamal, citralacrylaten / octylacrylyde-copolymeer, gehydrolyseerde jojoba-esters. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118167
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3607342306134

Calvin Klein Sheer Beauty...

€ 28,60
group_work Cookie toestemming