Nivea 24H Hydraterende Daggezichtscrème voor de droge en gevoelige huid 50 ml

Nivea 24H Hydraterende Gezichtscrème voor de Dag Droge en gevoelige huid 50 ml

€ 6,20
Inclusief belasting
112717

Voedende Dagcrème 24H

0
Aantal

Nivea 24H Hydraterende Daggezichtscrème voor de droge en gevoelige huid 50 ml

24H MOISTURIZING Nourishing Day Cream is een product met een unieke formule die natuurlijke amandelolie en Moisture Care Complex bevat. Deze crème hydrateert de huid intensief gedurende 24 uur, waardoor de natuurlijke vochtbalans en -niveau wordt hersteld. Bovendien voedt en verzacht het de huid diep, en beschermt SPF 15 deze tegen zonnestraling. Het product is dermatologisch getest op huidtolerantie. De formule van deze crème bevat geen microplastics en is bovendien vegan, wat betekent dat er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong in zitten. Het is een lichte, snel absorberende crème die zich ontwikkelt op basis van de natuurlijke biologie van uw huid om de schoonheid ervan te versterken en ervoor te zorgen dat u er elke dag geweldig uitziet en voelt. Dit product biedt intense hydratatie, voeding en bescherming om aan de behoeften van uw huid te voldoen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer deze zachtjes met cirkelvormige bewegingen in de huid. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, ethylhexylsalicylaat, C12-15 alkylbenzoaat, methylpropaandiol, cetearylalcohol, butylmethoxydibenzoylmethaan, capryl-/caprinetriglyceride, glycerylstearaat, glycerylstearaatcitraat, hydroxypropylzetmeelfosfaat, butyrospermum parkii-boter, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, Prunus Amygdal ons Dulcis Oil , Ethylhexylglycerine, Caprylylglycol, Xanthaangom, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Trinatrium EDTA, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112717
veel

Specifieke referenties

EAN
5900017084022

Nivea 24H Hydraterende...

€ 6,20
group_work Cookie toestemming