• Nieuw
Nacomi Body Mandarijn en Yuzu Douchegel 300 ml + Bodybutter 100 ml + Badhandschoen

Nacomi Body Mandarijn en Yuzu Douchegel 300 ml + Bodybutter 100 ml + Badhandschoen

€ 14,30
Inclusief belasting
118160

Mandarijn en Yuzu set

0
Aantal

Nacomi Body Mandarijn en Yuzu Douchegel 300 ml + Bodybutter 100 ml + Badhandschoen

De perfecte cadeauset voor lichaamsverzorging die van uw dagelijkse verzorging een ontspannend ritueel vol frisheid en verfrissing maakt. De producten in de set, met de heerlijke geur van mandarijn en yuzu, zijn een uitstekende keuze als cadeau voor een geliefde en als manier om voor jezelf te zorgen.

De set bevat:

Douchegel met de geur van mandarijn en yuzu - Verfrissende douchegel reinigt de huid zachtjes en hydrateert en verfrist deze. De gel, verrijkt met probiotica, versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid en zorgt voor het evenwicht ervan. Het limoenextract verstevigt, kalmeert en herstelt de elasticiteit van de huid, waardoor deze een gezonde, natuurlijke glans krijgt. Het is de perfecte manier om de dag fris en energiek te beginnen of eindigen.

Romige body butter met de geur van mandarijn en yuzu - Rijke, romige body butter hydrateert en voedt de huid diep dankzij het gehalte aan sheaboter, cacaoboter en natuurlijke oliën. Limoenextract heeft een verstevigend, verzachtend en verhelderend effect, waardoor de huid er stralend uitziet. Na gebruik van de boter wordt de huid zijdezacht, zacht en omhuld met een citrusaroma, waardoor deze langdurig fris en geurig blijft.

Badhandschoen - De in de set meegeleverde badhandschoen vergemakkelijkt een grondige reiniging van de huid en een zachte peeling , waardoor dode huidcellen worden verwijderd. De peelingkant maakt de huid perfect glad, en de meer delicate kant is perfect voor de dagelijkse lichaamswas. Regelmatig gebruik van de handschoen verbetert de textuur van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

De Mandarijn en Yuzu set maakt je huid verfrist, gehydrateerd en zijdezacht. De douchegel verfrist en reinigt, de body butter hydrateert en voedt intensief en de handschoen maakt de huid glad en glad. Het geheel omhult het lichaam met een aangename citrusgeur die de hele dag energie geeft. Een ideale keuze voor mensen die intensieve verzorging in combinatie met een verfrissende geur waarderen. Deze set is een perfect cadeau-idee voor iedereen die zijn huid wil verzorgen en tegelijkertijd wil genieten van het citrusachtige, stimulerende aroma van mandarijn en yuzu.

HOE TE GEBRUIKEN

Hoe gebruikt u de handschoen: Gebruik de afpelzijde 1-2 keer per week en maak cirkelvormige bewegingen op een natte huid gedurende 2-3 minuten. Gebruik de zachte kant elke dag om je lichaam voorzichtig te wassen. Na gebruik de handschoen grondig uitspoelen en laten drogen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118160
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722352

Nacomi Body Mandarijn en...

€ 14,30
group_work Cookie toestemming