Makeup Revolution Brow Wax Bullet Dark Brown 3,6 g

Revolution Brow Wax Bullet Dark Brown 3,6 g

€ 4,60
Inclusief belasting
116571
0
Aantal

Makeup Revolution Brow Wax Bullet Dark Brown 3,6 g

Mooi gevormde wenkbrauwen zijn cruciaal om de natuurlijke schoonheid van het gezicht te benadrukken en fungeren als een soort kader. Makeup Revolution Bullet Brow wenkbrauw-mascara is een perfect hulpmiddel om de wenkbrauwlijn te benadrukken en de styling ervan te fixeren, en biedt een eenvoudige manier om perfect uitziende wenkbrauwen te verkrijgen.

Functies:

- Fixatie: De mascara fixeert de gewenste wenkbrauwlijn en zorgt voor een langdurig effect zonder dat er frequente correcties nodig zijn.

-Vulling: vult gebieden op waar haar ontbreekt, waardoor de wenkbrauwen een vollere en meer gedefinieerde look krijgen.

-Praktische borstel: Uitgerust met een praktische borstel die een nauwkeurige toepassing van het product en een gelijkmatige verdeling mogelijk maakt.

EFFECTEN:

-Gemakkelijk in gebruik: De mascara is dankzij het praktische borsteltje ook voor beginnende gebruikers gemakkelijk aan te brengen.

-Langdurig effect: fixeert de wenkbrauwlijn en zorgt voor een effect dat de hele dag aanhoudt.

-Natuurlijke uitstraling: Dankzij het vermogen om ontbrekende haartjes op te vullen, krijgen de wenkbrauwen een vollere en natuurlijkere uitstraling.

-Universeel: het product is geschikt voor gebruik door mensen met verschillende soorten en vormen wenkbrauwen, waardoor u uw droomeffect kunt creëren.

Makeup Revolution Bullet Brow wenkbrauw-mascara is een betrouwbaar hulpmiddel voor snelle en effectieve wenkbrauwstyling die uw natuurlijke charme perfect benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem met een penseel de juiste hoeveelheid product en breng dit met korte bewegingen aan op je wenkbrauwen.

SAMENSTELLING

Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Ethylhexylpalmitaat, Cera Microcristallina (Microkristallijne was, Cire Microkristallijn), Mica, Siliciumdioxide, Polymethylmethacrylaat, Isohexadecaan, Gehydrogeneerd styreen/Methylstyreen/Indeencopolymeer, SiliciumdioxideDimethylsilylaat, Lecithine, Polyhydroxystearinezuur, Isopropylmyristaat, Isostoorzuur zuur, polyglycerol-3-polyricinoleaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, tocoferylacetaat, Ci 77891 (titaandioxide), Ci 77491 (ijzeroxiden), Ci 77492 (ijzeroxiden), Ci 77499 (ijzeroxiden). De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116571
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566572484

Revolution Brow Wax Bullet...

€ 4,60
group_work Cookie toestemming