Makeup Revolution Natural Lashes Stripwimpers / NO.1 /

Revolution Natural Lashes Stripwimpers / NO.1 /

€ 4,30
Inclusief belasting
116624

Valse wimpers op een strip die natuurlijk volume en subtiele lengte aan de look toevoegen

0
Aantal

Makeup Revolution Natural Lashes Stripwimpers / NO.1 /

Natural Lashes in de /NO.1/ versie zijn valse wimpers op een strip die natuurlijk volume en subtiele lengte aan de look toevoegen. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik en bieden een delicaat en elegant effect dat perfect past bij elke make-uplook.

Voordelen:

-Natuurlijke uitstraling: De wimpers zijn ontworpen om natuurlijke wimpers perfect na te bootsen, waardoor subtiel volume en lengte worden toegevoegd zonder overboord te gaan.

-Comfortabel om te dragen: Licht en comfortabel om te dragen, ze passen perfect bij de natuurlijke wimperlijn.

-Gemak van toepassing: Stripwimpers zijn eenvoudig aan te brengen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel beginners als gevorderde make-upgebruikers.

-Veelzijdigheid: Perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, en voegt subtiele glans en diepte toe aan je look.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid wimperlijm aan op de basis van het plukje. Plaats met een pincet een plukje wimpers op de natuurlijke wimperlijn, beginnend bij de buitenste ooghoek en geleidelijk naar binnen toe werkend. Herhaal het proces en voeg meer plukjes toe, afhankelijk van het gewenste effect. Druk na het aanbrengen voorzichtig met uw vingers of pincet op uw wimpers om ervoor te zorgen dat ze goed blijven plakken en er natuurlijk uitzien.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116624
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566122276

Revolution Natural Lashes...

€ 4,30
group_work Cookie toestemming