Ecodenta Black Orange Whitening Tandpasta 100 ml

Ecodenta Black Orange whitening tandpasta 100 ml

€ 4,60
Inclusief belasting
117040

Product voor de dagelijkse mondhygiëne

0
Aantal

Ecodenta Black Orange Whitening Tandpasta 100 ml

Een product voor de dagelijkse mondhygiëne, dat effectieve witmakende eigenschappen combineert met natuurlijke verfrissing. De pasta bevat actieve kool, die bekend staat om zijn uitstekende absorptie-eigenschappen. Verwijdert effectief verkleuringen en onzuiverheden van het tandoppervlak, waardoor de natuurlijke witheid en glans wordt hersteld. De formule van de pasta is verrijkt met sinaasappelextract, wat niet alleen een aangename, verfrissende smaak toevoegt, ale ook helpt je adem langer te verfrissen. Sinaasappelextract heeft ook antibacteriële eigenschappen, die helpen de bacteriën te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor tandbederf en onaangename ademgeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Doe elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid tandpasta op uw tandenborstel en poets uw tanden gedurende 3 minuten. Spoel vervolgens uw mond grondig.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrateerde silica, sorbitol, natriumcocoylglutamaat, tetranatriumpyrofosfaat, Aroma (citral, limoneen, linalool), mentha piperita (pepermunt) olie, houtskoolpoeder, polyglyceryl-10 stearaat, polyglyceryl-10 myristaat, polyglycerine-10, natrium Dehydroacetaat, citroenzuur, xanthaangom, epigallocatechinegallaat, natriumsaccharine.

Op de productverpakking staat altijd de volledige en actuele samenstelling vermeld.

117040
veel

Specifieke referenties

EAN
4770001003367

Ecodenta Black Orange...

€ 4,60
group_work Cookie toestemming