Made in Lab 21 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made in Lab 21 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting
114270

Ontdek geïnspireerde parfums en verwen jezelf met een unieke geurreis die zomerse frisheid in je leven brengt

0
Aantal

Made in Lab 21 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Vanaf de allereerste momenten van deze geur voel je het stimulerende aroma van sappige appels en cederhout, waardoor je in een zomerse stemming terechtkomt en een onvergetelijke reis begint door de magische tonen van deze compositie. De kern van de compositie bestaat uit delicate akkoorden van wilde rozen, verweven met aromatische tonen van jasmijn. In de laatste noot bloeit harmonia van amber, citroenboom en ego muskus, wat diepte en elegantie geeft.

Opmerkingen:

Hoofd: cederhout, groene appel, klokjebloem

Hart: bamboe, roos, jasmijn

Basis: muskus, citroenhout, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114270
veel

Specifieke referenties

EAN
5902693162377

Made in Lab 21 Woman Eau de...

€ 12,60
group_work Cookie toestemming