Zadig & Voltaire Eau de Toilette voor mannen Dit is hem! 30 ml

Zadig & Voltaire Eau de Toilette voor mannen Dit is hem! 30 ml

€ 32,80
Inclusief belasting
117783

Een unieke eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Zadig & Voltaire Eau de Toilette voor mannen Dit is hem! 30 ml

Een unieke eau de toilette voor mannen die moderniteit en mannelijkheid uitstraalt. De geur is een ideale keuze voor zelfbewuste mannen die waarde hechten aan een onderscheidende en onderscheidende stijl.

Geurnoten:

-Topnoten: open met frisse en energieke akkoorden van grapefruit en zwarte peper, die een kruidige frisheid aan de compositie geven.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door de delicatesse van vanille en wierook, die de compositie sensualiteit en diepte geven.

-Basisnoten: de basis bestaat uit warme, houtachtige akkoorden van sandelhout en kasjmierhout, die de duurzaamheid en mannelijkheid van de geur garanderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117783
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3423474896059

Zadig & Voltaire Eau de...

€ 32,80
group_work Cookie toestemming