Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 49,60
Inclusief belasting
117784

Een gedurfde en exotische eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Een gedurfde en exotische eau de toilette voor mannen die je meeneemt naar de wereld van wilde natuur en avontuur. De geur is de perfecte keuze voor mannen die hun wildheid en individualiteit willen uiten.

Geurnoten:

-Topnoten: open met frisse en kruidige akkoorden van citroen, limoen, bergamot en kaneel, die energieke frisheid en kruidigheid aan de compositie introduceren.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door de elegantie en het exotisme van nootmuskaat, peper, dzik en amber, die diepte en sensualiteit aan de compositie toevoegen.

-Basisnoten: de basis bestaat uit warme, houtachtige akkoorden van cederhout, vetiver, guaiac en benzoë, die de compositie duurzaamheid en mannelijkheid geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117784
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3274872289772

Kenzo Jungle Homme Eau de...

€ 49,60
group_work Cookie toestemming