Hean Lightening Secret Oogpoeder 5 g

Hean Lightening Secret Oogpoeder 4,5 g

€ 5,70
Inclusief belasting
113430

Ultralicht verhelderend poeder fixeert de natuurlijke make-up perfect

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Hean Lightening Secret Oogpoeder 5 g

Ultralicht verhelderend poeder is een product dat make-up perfect fixeert met een natuurlijke finish, vooral rond de ogen. Dit poeder geeft een zijdezachte finish aan make-up onder de ogen, laat een delicate glans achter en geeft de huid een jeugdige glans. Het heeft verschillende voordelen:

-Verbergt fijne rimpels: Het poeder verbergt perfect fijne rimpels en huidonvolkomenheden, waardoor de huid er glad en uniform uitziet.

-Verheldert donkere kringen onder de ogen: dit verhelderende poeder helpt het gebied onder de ogen helderder te maken, donkere kringen te verbergen en de look te verlevendigen.

- Verlichtende deeltjes: de verhelderende deeltjes in het poeder reflecteren licht, waardoor de huid een gezonde, stralende uitstraling krijgt, ook wel het " soft focus"-effect genoemd. Hierdoor ziet de huid er jonger en stralender uit.

- Vervaagt de zichtbaarheid van poriën: het poeder vervaagt perfect de zichtbaarheid van poriën, wat helpt onvolkomenheden te elimineren en gelaatstrekken glad te maken.

-Absorbeert overtollig talg: Het poeder heeft het vermogen om overtollig talg te absorberen, waardoor de huid langer mat blijft.

Dit product is perfect voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om make-up rond de ogen of op het hele gezicht af te werken, afhankelijk van uw behoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Het is het beste om het aan te brengen met een platte borstel of met uw vingertop, door het in de huid onder de ogen te tikken. Het kan worden gebruikt om make-up van het hele gezicht te fixeren.

SAMENSTELLING

Talk, silica, dimethicon/vinyldimethicon-crosspolymeer, hdi/trimethylolhexyllaceton-crosspolymeer, polymethylmethacrylaat, dimethicon, cyclopentasiloxaan, trimethylsiloxysilicaat, mica, synthetisch fluorflogopiet, fenoxyethanol, sclerocarya birrea-olie, tocoferylacetaat, ethylhexylglycerine, [+/- ci 7 7891]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113430
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5907474400952

Hean Lightening Secret...

€ 5,70
group_work Cookie toestemming