Fluff In Your Soul Glow Jelly Gezichtsreinigingsgel met amberextract en vitamine C 100 ml

Fluff In Your Soul Gloe Jelly Gezichtsreinigingsgel met amberextract en vitamine C 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
117360

Reinigt effectief de huid en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg

1
Aantal

Fluff In Your Soul Glow Jelly Gezichtsreinigingsgel met amberextract en vitamine C 100 ml

Een unieke gezichtsreinigingsgel, verrijkt met amberextract en vitamine C. Dit product reinigt de huid zacht ale effectief en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Dankzij het vitamine C-gehalte helpt de gel de teint op te helderen en de teint te egaliseren, en het amberextract ondersteunt de regeneratie van de huid, waardoor deze er gezond en stralend uitziet. Perfect voor dagelijks gebruik, het maakt de huid glad, fris en stralend.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een passende hoeveelheid gel aan op de gezichtshuid, bevochtigd met water. Voer een zachte massage uit en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocoylisethionaat, Glycerine, Sorbitol, Lauralglucoside, Cocotopropylbetaïne, betaïne, Amber , Ascorbylglucoside, Kaliumpalmitoyl Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Glutamaatdiacetaat, Cocoglucoside Ycerylstearaat, Glycoldistearaat, Ascorbylpalmitaat, Lecithine, Tocoferol, Gehydrogeneerd Palmglyceridencitraat, hydroxypropylmethylcellulose, parfum, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumhydroxide, 2-fenoxyethanol, limoneen, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117360
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539720471

Fluff In Your Soul Gloe...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming