YOPE Skinimally AM:PM hydraterende gezichtscrème 50 ml

YOPE Skinimally AM:PM hydraterende gezichtscrème 50 ml

€ 7,20
Inclusief belasting
117374

Een lichte crème met een sterk hydraterende werking

3
Aantal
Laatste items in voorraad

YOPE Skinimally AM:PM hydraterende gezichtscrème 50 ml

Een lichte crème met een sterk hydraterende werking die de strijd tegen imperfecties ondersteunt en tekorten in de epidermale barrière aanvult. Eén crème, veel taken voor uw mooie huid. Deze veelzijdige crème zorgt voor een sterke hydratatie, herstelt het evenwicht van de huid, vermindert optisch glans en vettigheid, ondersteunt de strijd tegen imperfecties en vult tekortkomingen in de epidermale barrière aan. Bovendien vermindert het het trekkerige gevoel, heeft het een beschermende werking, verzacht het irritaties en roodheid en verbetert het de conditie van de huid zichtbaar.

Productvoordelen:

-Sterke hydratatie: hydrateert de huid intensief en zorgt voor een langdurig gevoel van comfort.

-Vermindering van imperfecties: Ondersteunt de strijd tegen acne en verkleuring.

-Herstel de balans: reguleert de talgafscheiding en vermindert de glans van de huid.

-Bescherming: Versterkt de epidermale barrière en beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren.

-Verzacht irritaties: Verzacht irritaties en roodheid en verbetert de algehele conditie van de huid.

Actieve ingrediënten:

-Silimarin uit mariadistel: het heeft ontstekingsremmende eigenschappen, beschermt tegen vrije radicalen, kalmeert veranderingen en versnelt de opname ervan, voorkomt post-inflammatoire verkleuring.

-Illipe- en Capuacu-boters: Plantaardige lipiden bieden de huid comfort en voeding zonder de poriën te verzwaren of te verstoppen. Ze herstellen het comfort van de huid, verzachten irritaties en ondersteunen de natuurlijke beschermlaag van de huid.

-Pro-niacinamide: Voorkomt de vorming van acnelaesies, heeft een talgregulerende werking, egaliseert acneverkleuringen en verbetert de conditie van de huid.

Functies:

-Regeneratie: Ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid en draagt bij aan een gezond uiterlijk.

-Hydratatie: zorgt voor intense hydratatie en herstelt de elasticiteit en het gezonde uiterlijk van de huid.

-Bescherming: Beschermt de huid tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren.

-Verzachtend: Verzacht irritaties en vermindert het trekkerige gevoel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een passende hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes totdat deze volledig is opgenomen. Gebruik 's ochtends en 's avonds voor het beste resultaat en geniet elke dag van een gezonde, gehydrateerde en gevoede huid.

SAMENSTELLING

Aqua , triheptanoïne, glycerine, cetearylalcohol, isoamyllauraat, squalaan, arachidylalcohol, glycerylstearaat, niacinamide, Theobroma Grandiflorum zaadboter, Shorea Stenoptera zaadboter, propaandiol, Pseudozyma Epicola/saffloerzaadolie Fermentextractfiltraat, gehydrogeneerde plantaardige olie, Enteromorpha Compressa Extract, Gistextract, Silybum Marianum-fruitextract, Behenylalcohol, Arachidylglucoside, Ocimum Sanctum-bladextract, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Cydonia Oblonga-bladextract, Hydroxyacetofenon, Caprylylglycol, 1,2-hexaandiol, Natriumlevulinaat, Citroenzuur, Natriumanisaat, parfum, kaliumsorbaat, sepioliet, Raphanus Sativus (radijs) wortelextract, curcumine, mica, maltodextrine, titaniumdioxide, limoneen, linalool, hexylkaneel, geraniol, cumarine, benzylsalicylaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117374
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5903760207977

YOPE Skinimally AM:PM...

€ 7,20
group_work Cookie toestemming