Baśka verzachtend bloemenhydrolaat voor het gezicht Rose 100 ml

Baśka verzachtend bloemenhydrolaat voor het gezicht Rose 100 ml

€ 5,40
Inclusief belasting
117678

Een product voor uitgebreide huidverzorging, dat zich onderscheidt door verzachtende en versterkende eigenschappen

2
Aantal
Laatste items in voorraad

Baśka verzachtend bloemenhydrolaat voor het gezicht Rose 100 ml

Een exclusief product voor uitgebreide huidverzorging, dat zich onderscheidt door verzachtende en versterkende eigenschappen. De belangrijkste werkzame stof, damastrooshydrolaat, maakt de huid glad en versterkt de bloedvaten, waardoor het uiterlijk en de conditie ervan verbeteren. Het product herstelt de hydrolipidenbalans van de huid, ondersteunt de natuurlijke beschermende functies en zorgt voor diepe hydratatie. De formule is verrijkt met Albizia Julibrissin-schorsextract, bekend om zijn sterke antioxiderende eigenschappen. Dit extract vermindert effectief rimpels en beschermt de huid tegen vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Het product is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en vasculaire huid. De lichte, snel absorberende formule is comfortabel in gebruik en laat geen plakkerig gevoel achter.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray het hydrolaat elke ochtend en avond op uw gezichtshuid vanaf een afstand van 20 cm. Laat het absorberen. U kunt het product overdag gebruiken als verfrissende nevel.

SAMENSTELLING

Rosa Damascena Water ( Rose ), glycerine, propaandiol, natriumlevulinaat, natriumanisaat, Aqua (water), polyglyceryl-4-capraat, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117678
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5907479389597

Baśka verzachtend...

€ 5,40
group_work Cookie toestemming