• Nieuw
Nacomi Next Level Vitamine C Illuminating Gift Set Milky Illuminating Tonic 100 ml + Vitamine C Serum 15% 30 ml

Nacomi Next Level Vitamine C Illuminating Gift Set Milky Illuminating Tonic 100 ml + Vitamine C Serum 15% 30 ml

€ 14,60
Inclusief belasting
118148

Cadeauset

1
Aantal

Nacomi Next Level Vitamine C Illuminating Gift Set Milky Illuminating Tonic 100 ml + Vitamine C Serum 15% 30 ml

De Brightening Set met Vitamine C is een perfecte oplossing voor mensen die hun huid een gezonde, stralende uitstraling willen geven en tegelijkertijd rimpels willen voorkomen. Dankzij de combinatie van twee krachtige producten – tonic en serum – krijgt uw huid een glow , wordt helderder en meer gevoed, waardoor u elke dag kunt genieten van een prachtig uiterlijk.

De set bevat:

Illuminating Face Tonic 100 ml - Deze tonic tonificeert de huid effectief, verheldert deze en geeft haar een natuurlijke glans. Het bevat een ultrastabiele vorm van vitamine C en AHA -zuren die de dode huid zachtjes exfoliëren, de celregeneratie versnellen en verkleuring helpen verminderen. De tonic egaliseert de huidtint, waardoor deze glad en zacht wordt. Extra ingrediënten zoals banana , lychee- en frambozenextract zorgen voor intense hydratatie en verzachten en egaliseren de teint. Ginseng-extract geeft zuurstof en voedt de huidcellen, waardoor de natuurlijke vitaliteit en het stralende uiterlijk worden ondersteund.

Serum met Vitamine C 15% 30 ml - Dit geconcentreerde serum is gebaseerd op drie vormen van vitamine C, waardoor het een ideale oplossing is voor een doffe, vermoeide en grijze huid. Het serum verheldert niet alleen de teint, ale vermindert ook rimpels en egaliseert de huidtint. Dankzij de sterke antioxiderende eigenschappen neutraliseert vitamine C effectief vrije radicalen, vertraagt het het verouderingsproces van de huid en ondersteunt het de strijd tegen acne. Bovendien is het serum verrijkt met wilde rozenolie en amandelolie, die de huid verstevigen, glad maken en verkleuringen verminderen. Deze ingrediënten hebben bovendien een hydraterende werking, waardoor de huid zacht, elastisch en stralend blijft.

Regelmatig gebruik van tonic en serum met vitamine C maakt uw huid helderder, gladder en stralender. Deze producten werken synergetisch om de huid intensieve verzorging, voeding en bescherming tegen vrije radicalen en externe factoren te bieden. De huid wordt uniformer, rimpels en verkleuringen worden verminderd, waardoor deze een gezonde, jeugdige uitstraling krijgt. De Brightening Set met Vitamine C is een ideale oplossing voor mensen die uitgebreide verzorging willen, terwijl ze de huid beschermen tegen veroudering en verkleuring, dankzij de kracht van vitamine C en heilzame plantenextracten.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik van vitamine C serum: 's Ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gereinigde gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat inwerken tot het volledig is opgenomen. Gebruik vóór het aanbrengen van crème/olie. Vermijd contact met de ogen.

Gebruik van de tonic: Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje of op schone handen en met cirkelvormige bewegingen op de huid aanbrengen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Serum met vitamine C 15%: Aqua , Ascorbinezuur, Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Propaandiol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Natriumascorbylfosfaat, Natriumhydroxide, Ascorbylglucoside, Rosa Canina Fruitolie, Laurylglucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearaat, Tocoferylacetaat, hydroxypropylzetmeelfosfaat, inuline, cellulose, fructose, glucose, cellulosegom, xanthaangom, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, dehydroazijnzuur, benzylalcohol.

Verhelderende gezichtstonic 100 ml: Aqua, Glycerine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Fenoxyethanol, Musa Sapientum Fruit Extract, Eleutherococcus Senticosus Wortel Extract, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Acer Saccharum Extract, Citrus Limon Schilolie, wijnsteenzuur, melkzuur, citroenzuur, glucose, parfum, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumhydroxide, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118148
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539717877

Nacomi Next Level Vitamine...

€ 14,60
group_work Cookie toestemming